Subcarpati

5 iunie
Vineri, 19:00
Moldova Film, platoul nr. 1
250450 lei
Adaugă în favorite

Subcarpați revine la Chișinău! Concertul va avea loc în platoul nr. 1 de la Moldova-Film (șos. Hâncești 61) și va beneficia de o producție specială.

În acest an Subcarpați aniversează 10 ani de activitate, timp în care au lansat șase albume, promovând tradițiile românești. Băieții reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduc în prim-plan ideea de a ne conecta la originile noastre. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground, iar legătura dintre Subcarpați și folclorul autentic din Basarabia este foarte strânsă.

Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept “un mix exploziv între vechi și nou. E o combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall.”

Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, cu ocazia aniversării Unirii Basarabiei cu România (27 martie / 9 aprilie 1918).

Partener media – Radio One

 

Bilete:

Early Bird, până pe 31 martie (număr limitat de bilete):

250 lei – Acces General;

450 lei – VIP Lounge.

 

Presale, până pe 4 iunie:

300 lei – Acces General;

550 lei – VIP Lounge.

 

În ziua evenimentului și la intrare:

400 lei – Acces General;

650 lei – VIP Lounge.

 

*Vip Lounge se află pe o platformă ridicată, cu o vizibilitate foarte bună, canapele și servire la mese, cu capacitatea de 150 de persoane.