Tania Cergă Concert Serios

26 February
Saturday, 19:00
Teatrul ”Luceafărul”
300 lei
Adaugă în favorite

Cine este Tania Cergă?

Când Tania iese în scenă, au fiori și pereții. Profundă și gingașă, ea te duce acolo, unde au acces doar cei cu sufletul deschis..

 

Vino pe 26 februarie, ora 19.00, la Teatrul „Luceafărul”, ca să asculți și să vezi toate culorile acestei artiste, care uimește și te umple de căldură, de fiecare dată!

Partener eveniment: Zahăr Cinci Inimioare

 

Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:  

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  

-  rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;  

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; 

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.