Targul de Cariere Chisinau

21–22 septembrie 2018
Vineri, 10:00
Palatul Național „Nicolae Sulac”
0 lei
Adaugă în favorite

Angajeaza-te sau schimba-ti locul de munca la Targul de Cariere

 

Targul de Cariere se va desfasura intre 21 si 22 septembrie la Palatul National “Nicolae Sulac”.
Zeci de angajatori vor participa la eveniment, oferind locuri de munca atat pentru persoane fara experiența, cat si pozitii deschise pentru cei cu experienta. De asemenea, in cadrul Targului sunt puse la dispozitia participantilor programe de stagii si oportunitati de voluntariat.
 
Vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii, participantii avand posibilitatea de a intra în contact cu cele mai importante companii din Chișinău.
 
La editia precedentă a Targului de Cariere au participat 3.300 de candidati si 42 de companii majoritatea candidatilor care au vizitat Târgul au varsta cuprinsă intre 21 si 35 de ani.
 
Pentru editia din această toamna se preconizeaza un număr de peste 4.000 de participanti, locurile de muncă oferite de companii fiind din urmatoarele domenii: IT, Retail, Financiar-bancar, Automotive, Marketing, Servicii, Limbi straine.
 
Companiile care deja au confirmat participarea sunt: Orange, MobiasBanca, Banca Nationala a Moldovei, EY Moldova, British American Tobacco, SEBN, Studio Moderna, MTeam si Rogob, Moldova Agroindbank si Kaufland. Pe langa acestea, organizatorii asteapta in continuare sa fie prezente la Targ cat mai multe companii din Moldova.
 
„Ne bucuram sa revenim si in aceasta toamna la Chisinau, cu o noua editie a Targului de Cariere. Speram sa participe un numar mare de candidati, pentru ca exista o paleta larga de locuri de munca oferite de companii. Asadar, fiecare participant are sansa de a-si gasi cel mai potrivit job.”, a declarat Alina Agafitei, PR-ul Targului de Cariere.
 
Targul de Cariere este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Republica Moldova si Romania, reunind sute de angajatori si mii de candidati. Evenimentul a demarat in anul 2006 si are loc de doua ori pe an, in sezonul de primavara si cel de toamna.
 
Intrarea va fi libera in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii gasiti pe www.targuldecariere.md