Teatrul Copiilor-Lumineaza Circul

10 septembrie 2017
Duminică, 14:00
bd. Renașterii Naționale 7,Circul
50 lei
Adaugă în favorite

 Data:10 Septembrie

 Ora: 14.00

 Locatia: Arena Circului

Arena Mare a Circului din Chișinău va fi luminată din nou. De această dată cei care vor aduce magia în clădirea mult uitată este Teatrul Copiilor.

Teatrul Copiilor prezintă un spectacol muzical inedit, inspirat din celebra comedie a lui William Shakespeare ,,Visul unei nopți de vară”. 40 de actori copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, vor evolua în cadrul unui spectacol grandios, plin de aventuri miraculoase, muzică, dans și acrobații. Coloana sonoră de excepţie va fi interpretată live de personajele feerice din piesă, acompaniate de o veritabilă orchestră a copiilor. În timpul spectacolului Arena Mare a Circului din Chişinău va fi scăldată într-un show de lumini, creînd o atmosferă de vis. Magia va fi întregită de evoluţia captivantă a micilor actori deghizaţi în costume nemaipomenite.

Acțiunea principală are loc într-o pădure magică în care sălășluiesc zîne, duhuri, spiriduși, amazoane călări, regi și regine. Niște copii din împărăția oamenilor fug de acasă, rătăcindu-se în mijlocul propriilor neînțelegeri și a farselor unui duh al pădurii pus pe glume. Un grup de meşteri din cetatea de alături se adîncesc şi ei în desişurile fermecate ca să pună la cale o surpriză pentru nunta ducelui. Peripețiile copiilor, zînelor, meșterilor și a zînelor se încurcă într-un amalgam de situații haioase, pline de farmec și umor, care se dezleagă într-un mod neașteptat…

Teatrul Copiilor este la a 4-a ediție, şi de această dată cu un spectacol deosebit, desfășurat în cadrul iniţiativei sociale #LumineazăCircul, lansată în primăvară de formaţia Gândul Mâţei. Cu prilejul concertului aniversar de 20 de ani de la înfiinţarea trupei, Arena Mare a Circului din Chişinău a fost renovată pentru a putea găzdui evenimente culturale şi a susţine astfel relansarea spectacolelor de circ în această arenă.

Provocării de implicare în evenimentul din acest an al Teatrului Copiilor a răspuns Şcoala Republicană de Hipism şi Pentatlon Modern şi participanții îndrăgiţi ai emisiunii televizate „Wow Kids!

Teatrul Copiilor #LumineazăCircul

 *Copii cu virsta pina la 5 ani, nu au acces la eveniment.