TEDxValeaTrandafirilor - The Art of Peace

TEDxValeaTrandafirilor - The Art of Peace

11–12 iunie 2023
Duminică 15:00
Tekwill, Strada Studenților 9/11, Chișinău
250–300 lei
Adaugă în favorite

Vino să te inspiri alături la TEDxValeaTrandafirilor, un eveniment ce aduce împreună idei remarcabile și inovatoare, care pot schimba lumea.

Speakerii conferinței te vor ghida într-o aventură inedită prin diverse domenii - de la medicină și psihologie până la afaceri și călătorii, dezvăluind istorii și lecții învățate pe parcursul vieților lor.

Conferința va avea loc duminică, 11 iunie, ora 15.00, la Tekwill, oferindu-ți posibilitatea de a interacționa cu speakerii și de a crea conexiuni în comunitatea TEDx.

 

Prețul biletului include

* Acces general la eveniment pentru a asculta cele 10 discursuri 

* Welcome coffee, aperitive, apă

* Mini-fourchette după eveniment cu posibilitatea de networking cu speakerii și alți participanți

* Mini-concert după eveniment, trupa Black Pelican 

 

Primii speakeri anunțați:

Adrian Lupușor este medic neurolog, master în fiziologia omului, asistent universitar la USMF și tată a patru feciori. De zece ani specializat în medicina somnului, Adrian a ajutat sute sau chiar mii de pacienți să lupte cu problemele cauzate de un somn neadecvat. A realizat multe cercetări legate de somnul copiilor, insomnie, sindromul de apnee în somn, ritmul circadian și reușita academică a studenților mediciniști, sub patronajul profesorilor și cu ajutorul studenților. Adrian va păși pe scena TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs fascinant pe care l-a întitulat „24 de ore, 7 zile și o sănătate”

Scott Olsen is an instructor in the Department of Contemporary Communications at LCC International University, Lithuania. With over 30 years of experience in communication and leadership, Scott has an unexpected solution to help us realize our own strength. Scott's passion for education shines through whether he's in the classroom or on the stage, and his ability to connect with others is truly remarkable. Topic of the speech: Stronger through honor.
 
Dragoș Munteanu. De la vânzarea brazilor la vârsta de 14 ani și până la fondarea unei platforme de Stand-up la 27 de ani, Dragos Munteanu a încercat și a eșuat într-o serie de 
afaceri și proiecte. Cu un optimism demn de invidiat și o mulțime de lecții învățate, Dragoș și-a urmat calea devenind astăzi director de marketing și podcaster. Speakerul va împărtăși cu noi lecția învățată într-un deceniu de provocări printr-un discurs comic întitulat „Greșiți, vă rog!”.
 
Cristina Drăgan este psiholog clinician format în lucrul somatic cu trauma de șoc și de atașament, terapeut Somatic Experiencing, psihoterapeut sistemic și facilitator de constelații familiale. A început să studieze psihologia pentru a putea înțelege și vindeca propriile traume. Transformând pasiunea într-o vocație, Cristina a ajutat până acum sute de oameni să își recapete sănătatea fizică, mentală și emoțională. Pe 11 Iunie, Cristina vine să te surprindă la TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs profund și personal cu titlul „Pace în oameni - pace între oameni”.
 
Kardo Sharifi este director executiv la Moonshot și “cetățean global”.
În parcursul său profesional la Dreamups, Kardo a ajutat peste 100 de fondatori de start-up, experți și antreprenori să-și atingă obiectivele. Iar pe 11 Iunie, vine să ne dezvăluie una din cele mai curioase idei pe care a învățat-o în experiența sa. Kardo va păși pe scena TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs cu tema “Poveștile: de la experiență personală la viziune globală”.
 
Elena Știubei este copywriter, specialistă în comunicare și PR. Face comunicare din 2011, după ce a absolvit facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Iași. De atunci scrie texte și gândește campanii, construiește strategii și creează conexiuni între branduri și clienți, iar acum, mai nou, creează punți între oameni și comunități în industriile creative din Moldova. Momentan deține funcția de manageră de comunicare în hub-ul createch mediacor, iar între cafele, texte și strategii mai predă creativitate și copywriting studenților de la facultatea de Jurnalism, Universitatea de Stat din Moldova.
Pe 11 iunie, Elena va păsi pe scena TEDx cu un discurs întitulat ”Boala lui 2023”.
 
Începând propria afacere la 14 ani, Cristian Frunze este fondatorul Ken și Smart Curs - o platformă de cursuri online cu peste 50 000 de studenți. Antreprenor încă de la școală, Cristian combină reușit viața de elev cu afacerile. Pe 11 iunie, vine la TEDx să ne inspire cu un discurs la tema ”Tinerețea nu este o scuză”.
 
Dorian Furtună este etolog, gânditor și autor de cărți. Dorian a publicat șase cărți de non-ficțiune și filosofie, dintre care „Homo Aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența”, „Dialogul unui filosof cu o cioară” și „Iluzia fericirii. Cum să înțelegem dorințele și frustrările omenești”. Pe data de 11 iunie, Dorian Furtună va participa la TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs captivant despre „Frustrarea cunoașterii și pasiunea pentru carte”.
 

The iPhone is just a smartphone, Levi’s are just jeans and Birkin is just a bag. Yet people go out of their way to buy these specific products. As much as we want to believe our purchasing decisions are 100% rational, that is, in fact, very far from the truth. How do the big brands influence our behaviour beyond the point of sale and what can we do, as consumers, to make smarter purchasing decisions? The answers to these questions and more, we’ll find out from Cătălina Țurcanu, Senior Marketing Manager, on June 11 at TEDxRoseValley. Călălina is passionate about marketing and communications and has dedicated the past years of her life to studying and building strong international brands. Being a young CEO the author of multiple marketing campaigns globally, on June 11, Catalina will take us on the other side of the spectrum, sharing with us the behind the scenes of successful advertising.