Totul despre raw-vegani si vegetarieni

19 martie 2015
Joi, 18:00
Hotel Vila Verde
200 lei
Adaugă în favorite

Totul despre raw-vegani si vegetarieni  

 

 O nouă ediție Sănătatea are Gust la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață, cei care vor să afle mai multe despre mîncarea raw-vegana și cea de tip vegetarian.

 

 

 

     Tamara Șchiopu – nutriționist licențiat și biolog. Este vegetariană de 15 ani, împreună cu soțul său conduce o fermă ECO în Marea Britanie, unde cresc și vînd direct la familii fructe și legume ecologice. În Moldova Tamara Șchiopu a fondat întreprinderea socială EtnoGastronomica, prin care promoveaza mâncarea sănătoasă, precum și tradițiile gastronomice ale moldovenilor.

     Cristina Moroz Brădescu lucrează în calitatate de psihoterapeut și va aborda decizia de a deveini raw-vedan/vegetarian din punct de vedere psihologic.
La evenimentul din 19 martie invitatii vor prezenta experiența lor precum și sfaturi practice și profesionale cu referință la alimentația vegană (de post), vegetariană și crudivoră.

 

Totul despre raw-vegani si vegetarieni

 

La sfârşitul evenimentului, invitaţii vor participa la tombola, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerii cât şi cu toţi participanţii la eveniment.

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.