UncageX - Vrei schimbare? Vina si ia-o!

6–7 octombrie 2018
Sâmbătă, 09:00
Jazz Hotel, Str. Vlaicu Parcalab 72
1960 lei
Adaugă în favorite
UNCAGEX ÎȚI VA ARĂTA POTENȚIALUL TĂU NEATINS – NOI TE VOM ÎNVĂȚA CUM SĂ-L FOLOSEȘTI!
 
De ce ar trebui să participi la UncageX? Ce vei învăța și cum funcționează:
 
Fiecare dintre noi este unic – Chiar dacă vom lucra în grupuri, scopul meu weekend-ul Uncage este să mă focusez pe TINE și pe SUCCESUL TĂU – fiecare participant este un membru important al evenimentului
 
Vom pătrunde adânc în mintea ta și vom descoperi ce te ține, de fapt, pe loc – Apoi, echipa mea împreună cu mine îți vom arăta exact cum să treci prin barierele tale personale pentru a obține succesul de care erai capabil în tot acest timp
 
 
PROGRAM:
Ziua Clarității: exerciții practice pentru definirea scopului tău și crearea unei liste de sarcini, pas cu pas, pentru atingerea acestuia – Ziua 1
 
Ziua Curajului: exerciții practice de transformare care îți vor permite să îți accesezi puterea nelimitată și care te vor face creatorul propriei realități – Ziua 2
 
Cina ”black tie” cu care incheiem experiența, pentru a sărbători începutul unui drum nou în viață. Cina va avea loc Duminică, 7 Octombrie, ora 20:00.
 
Totul este inclus in prețul biletului!
 

Vrei o schimbare? Vină și ia-o!

Vom învăța pe baza experienței mele personale! Vezi aici de unde am început, ca să ajung să împart lecțiile învățate.

http://tv8.md/2017/07/31/video-de-la-puscarias-la-om-de-afaceri-vadim-turcanu-moldoveanul-cu-o-poveste-demna-de-un-scenariu-de-la-hollywood/

  
Simți vreodată că:
 
- Nu ai control asupra vieții tale
- Viața nu e corectă
- Ești prins în circumstanțele actuale fară o cale de scăpare
- Nu ai puterea să schimbi ceea ce este în jurul tău
- Vrei să faci parte dintr-o comunitate motivată, încurajatoare și pozitivă
- Vrei să faci o schimbare în viața ta
- Cauți mai multă claritate în viața și viitorul tau
- Urmărești să obții stabilitate în viață
- Vrei să construiești o afacere de succes, relații bune sau un corp puternic
- Vrei să știi mai multe despre direcția în care te îndrepți
- Vrei să știi care e scopul tău aici
- Te-ai săturat de job-ul actual, de relațiile pe care le ai și vrei ceva mai potrivit pentru tine
- Știi ce ai de facut, dar nu ai curajul necesar pentru a face primul pas
 
Participă la UncageX și toate acestea vor avea un răspuns
 
Din momentul în care ne-am născut până la vârsta pe care am început să mergem trecem din eșec în eșec. Toți oamenii din jurul nostru merg cu încredere, dar nu și noi. Toate amintirile noastre sunt doar despre încercare și eșec! Ziua în care am demonstrat tuturor că am reușit să obținem rezultatul pe care toata viața noastra nu am reușit să-l obținem ! Acel moment de mândrie și de succes ne-a făcut puternici și deosebiți …  pentru că am reușit imposibilul!
 
Încă suntem acei oameni speciali și capabili să facă imposibilul pentru a fi mândri din nou!
 
La Uncagex îți vei regăsi măreția. Vei simții propria putere nelimitată și îți vei putea reâncepe viața așa cum ai vrut! “Îți voi arăta că poți să-ți creezi viitorul utlizând doar dorința și curajul de a-l trăi!”
 
Avem toate abilitățile, cunoștințele și potențialul celor mai de succes oameni din lume. La Uncagex vei învăța să intri într-o stare plină de resurse, care-ți va permite să devii de neoprit în atingerea scopului tău, fie personal sau profesional!
 
Ceea ce ne oprește sunt adesea valori greșite și principii care ne-au fost transmise de părinți, cultură sau mediu în care ne-am dezvoltăm sau trăim în prezent.
 
La eveniment, le vom învăța și vei avea ocazia să îți simți adevărata putere descatușată prin exercițiile specifice pe care le vom face.
 
Trebuie să te deschizi și să fii pregătit să intri într-o zonă inconfortabilă care te va readuce la cea mai pură formă a ta. În funcție de cât de adânc vei intra în zona aceasta, vei simții puterea!
 
Aceste două zile vor marca nașterea unui nou TU. Vei fi stăpânul propriei realități, lucru care îți va permite să îți creezi viața exact așa cum ți-o dorești!
 
Până acum nu a existat un loc în care să îți poți accesa adevărata ta putere într-un mediu controlat și sigur. UncageX este singurul loc în care vei simții transformarea!
 
Vei pleca cu un plan clar de acțiune, cu instrumentele potrivite, cu atitudinea potrivită și în starea corectă de a-ți începe planul divin!
 
 
DE CE ESTE UNCAGE X DIFERIT DE CELELALTE EVENIMENTE?
 
UncageX are puterea de a-ți schimba viața, la fel cum a facut-o pentru numeroși participanți din întreaga lume. Dacă vrei doar să ai ceva de făcut în weekend sau vrei doar să spui că ai participat, NU APLICA
 
Toți cei prezenți sunt aici pentru a face schimbări majore și pozitive în viețile lor. Sunt aici pentru a primi indrumare de la oameni care își doresc cu adevărat ca ei să reușească – vom stii dacă ești unul dintre noi – așa că nu aplica doar dacă ești GATA să trăiești la adevăratul tău potențial …
 
PROMISIUNEA MEA CĂTRE TINE
 
Vei beneficia de pe urma acestei experiențe inedite doar dacă ești sincer cu tine – chiar dacă va fi inconfortabil să te privești în interior și să înfrunți adevărul. 
 
Echipa mea impreună cu mine te vom susține și te vom ajuta să treci prin această călătorie – tot ce trebuie să faci este să ne dai permisiunea să te ajutăm.
 
Sper să ne cunoaștem aici! 
 
~ Vadim Țurcanu ~