Vernisaj in Vals de Primavara

Vernisaj in Vals de Primavara

27 aprilie 2017
Joi 18:00
Restaurant Capitoles Park, str. Melestiu 13A
250 lei
Adaugă în favorite

vernisaj de vals 

 

Mult așteptatul eveniment „Vernisajul Vinului” vine să servească pasionaților și amatorilor de vinuri selecte noutăți proaspete în domeniu – cele mai apreciate vinuri de sezon, noi și de colecție. Ediția a XII-a, cu genericul „Vernisaj în vals de primăvară”, va avea loc pe 27 aprilie, ora 18.00, la „Capitoles Park”.
 
Evenimentul se va desfășura într-o atmosferă plăcută de primăvară în aer liber, cu un decor diafan și aerian, conceptul fiind inspirat de celebra capodoperă a compozitorului Eugen Doga – valsul "Gingașa și tandra mea fiară".
 
Vizitatorii vor putea degusta sute de vinuri de calitate premium caracteristice sezonului – albe și rosé, expuse de un număr record de companii vinicole – 37 de vinării consacrate și 10 vinării lansate recent, toate reunite sub brandul de țară Vinul Moldovei. In premieră, publicul va putea să savureze o și o selecție specială a celor mai bune vinuri rosé, alese de experți internaționali în cadrul unui exercițiului premergător, unei degustații profesioniste sub genericul ”Roses de Moldova”
 
Degustările și prezentările tradiționale de vinuri vor fi însoțite de un spectacol cultural în stilul valsului vienez, susținut de dansatorii ansamblului „Codreanca”, pe melodia aleasă drept imn al ediției.
 
 
Participând la Vernisajul Vinului ediția a XII-a, vei primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova” pentru degustarea vinurilor expuse. În plus, vei putea participa la tombola ediției și procura vinuri la prețuri speciale.
 
 
Vezi detalii și ultimele noutăți despre eveniment pe pagina oficială de facebook