Vernisajul Magic

15 decembrie 2016
Joi, 18:00
Palatul Republicii
250 lei
Adaugă în favorite

 Vernisajul Magic

 

 
O nouă savoare, un nou suflu, o nouă intersitate în cea de-a XI-a ediție a Vernisajului - eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei, de această dată unul magic!
 
În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 15 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei.
 
Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel aveți ocazia să procurați direct de la producători, vinuri la prețuri speciale, asigurându-vă masa de sărbători cu vinuri de cea mai înaltă calitate.
 
Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate.
 
 
 
linkul evenimentului de pe facebook: