Vernisajul Vinului – Aroma primaverii tale!

18 aprilie 2019
Joi, 18:00
Hotelul „Prezident”, bd. Dacia, 58/5
250 lei
Adaugă în favorite

Vernisajul Vinului – „Aroma primăverii tale!”

Te invităm la cea de-a XVI-a ediție a Vernisajului Vinului, pentru a celebra excelența vinurilor moldovenești! Ediția de primăvară va reuni sub brandul vinicol de țară 51 de producători autohtoni, care vor expune spre degustare circa 300 de vinuri albe și rosé – delicate, aromate și revigorante, asemeni celui mai înfloritor anotimp.

Vinificatorii își vor etala noutățile sezonului – vinurile din ultima roadă, dar și cele de colecție. În premieră, în cadrul Vernisajului vor fi expuse vinurile premiate în 2018 cu medalii de aur la cele mai importante concursuri internaționale și va fi lansat un catalog dedicat acestora.

Descoperă „Aroma primăverii tale” la Vernisajul Vinului!

 

18 aprilie, Hotelul „Prezident”,

bd. Dacia, 58/5, or. Chișinău

orele 18:00 – 22:00

Preț bilet: 250 lei

 

Notă: Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 17:00

La eveniment puteti ajunge cu: troleibuzul nr. 30; microbuzul nr. 165. 

 

Organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociațiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin” și cu susținerea partenerului strategic – Proiectul de Competitivitate din Moldova – finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Parteneri media ai evenimentului:

AGROTV Moldova, Radio Chișinău, Infomarket.md , Agora.md, Ea.md, Agrobiznes.md, Diez.md, Locals.md, Madein.md, Moldova9.com, Moldova.org, Mybusiness.md, Noi.md, Realitatea.md, Unimedia.info, VinMoldova.md, winetours.md, point.md, afisha.md, ЭкономическоеОбозрение «Логос-Пресс», Wine-and-spirits.md, Finewine.md, Taspster.wine