Vernisajul Vinului - Buchet de primavara Editia VIII

Vernisajul Vinului - Buchet de primavara Editia VIII

23 aprilie 2015
Joi 18:00
Palatul Republicii
200–1800 lei
Adaugă în favorite

 Vernisajul Vinului - Buchet de primavara Editia VIII   

 

În miez de primăvară pasionații de vinuri sunt invitați la evenimentul devenit deja tradițional - „Vernisajul Vinului”, ediția a VIII-a. În seara zilei de 23 aprilie, la ora 18:00, la Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat dintr-un „Buchet de Primăvară” cu peste 200 de vinuri autohtone de sezon, soiuri tinere sau speciale, de rezervă, care vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

   Simbolul ediției de primăvară a Vernisajului este floarea de cireș, care înfățișează prospețimea, lejeritatea și nuanțele fine ale vinurilor aflate în centrul evenimentului - rose, albe și spumante. 
Băuturile vor fi prezentate de un număr record de companii vinicole – peste 30, iar programul va include, pe lângă degustări, masterclass-uri cu somelieri celebri, sugestii de la profesioniști și ghiduri de inițiere în arta vinului.

   Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a savura corect gustul și aroma celor mai selecte vinuri ale Moldovei: albe, rose și spumante. 

 

Evenimentul este organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului  https://www.facebook.com/wineofmoldova?ref=hl în colaborare cu Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vin, cu susținerea partenerului strategic, proiectul USAID CEED II https://www.facebook.com/USAID.CEED.II.project?fref=ts .

 

NOTA: Cei care procura mai mult de 10 bilete benefeciaza de o reducere de 10%.

 

Bilet Master Class 250 lei 
 

   Vrei să afli mai multe despre arta vinului? Să înveţi de la cei mai buni cum să alegi vinul potrivit? Participă pe 23 aprilie la masterclass-ul susţinut de Cătălin Păduraru – oaspetele de onoare al Vernisajului Vinului „Buchet de primăvară”, ediția a VIII-a. Fii şi tu una dintre cele 50 de persoane care au şansa să se delecteze cu o colecţie fină de vinuri selecte! Învaţă de la somelierul Cătălin Păduraru să devii un adevărat cunoscător al vinurilor de calitate şi să poţi face alegerea potrivită pentru fiecare gustare.

 

La final fiecare participant va primi o diplomă de expert în vinuri.

 

   Masterclass-ul va avea loc la Palatul Republicii, casa pentru conferințe de presa la ora 17:00, cu oră înainte de începerea Vernisajului. Costul unui bilet este de 50 de lei şi poate fi procurat numai împreună cu cele pentru ediţia curentă a Vernisajului.

Mai multe despre Cătălin Păduraru puteți afla aici http://catalinpaduraru.ro/

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.