Viata in doi martie 2015

22, 28, 29 martie, 4, 5 aprilie 2015
18:00
Complexul Cultural Vatra
100 lei
Adaugă în favorite

viata in doi   

 

Lansarea proiectului teatral-artistic „Viața în doi”


   Centrul Cultural Vatra în colaborare cu Teatrul U.S.A. Casa Actorului (UNITEM) lansează un nou proiect teatral-artistic „Viața în doi”, creat din suflet pentru sufletele tuturor iubitorilor de teatru și frumos. Premiera va avea loc la 22 martie 2015, ora 18:00 în incinta Casei Actorului ( str. Pușkin 24, et.4.) cu desfășurarea spectacolului de revistă „Povestea omului”.


   Protagoniștii acestui proiect sunt cunoscutul actor Andrei Sochircă și talentata interpretă Stela Botez. Cei doi vor evolua, pe parcursul derulării proiectului, în cele mai diverse roluri și spectacole, care vor aduce în lumină adevăratele valori general-umane. Cu o abordare a problemelor actuale din societatea noastră, noul proiect va pune în scenă piese de valoare cu caracter social și educativ.


Acest proiect teatral-artistic are menirea de a unifica și sensibiliza societatea, prin promovarea valorilor culturale autentice și susținerea creatorilor de valori, marilor personalități ale neamului. Indiferenţa duce la pierzania oamenilor şi numai bunătatea și solidaritatea îi poate salva și unifica cu demnitate.
    În zilele noastre, este important să punem accentul pe dragoste și afecțiune, pentru că anume acestea generează armonia în familie. Din păcate, oamenii devin tot mai grăbiți și trec cu vederea adevăratele plăceri ale vieții. Mai mult, dorința de a trăi mai bine, din punct de vedere material, a devenit o adevărată dramă pentru copii, a căror părinți pleacă în masă peste hotare. De aici crește și numărul de cazuri ale divorțurilor. Totuși, spiritul nostru are nevoie de puteri ca să creeze și să lupte cu noile condiții și schimbări ale timpurilor. De aceea, sursa inepuizabilă de energie spirituală la care apelăm este arta. Teatrul, fiind o formă a acesteia, este o mare bucurie, cu lacrimi sau multe zâmbete, el ne aduce liniște sufletească.

   Vă reamintim că lansarea proiectului „Viața în doi” va avea loc pe 22 martie 2015, ora 18:00, în incinta Casei Actorului ( str. Pușkin 24, et.4.) cu desfășurarea spectacolului de revistă „Povestea omului” de Ion Pribeagu. Pe 29 martie și 5 aprilie, va fi înscenat același spectacol, iar pe 28 martie și 4 aprilie, interpreta Stela Botez vine cu un Concert folcloric inedit „Ilenuța”.

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.