VOLVO FAMILY RACE la Castel Mimi

VOLVO FAMILY RACE la Castel Mimi

8 iulie 2023
Sâmbătă 9:00
Castel Mimi
200–250 lei
Adaugă în favorite
Vino la cel mai family-friendly eveniment sportiv - VOLVO FAMILY RACE, în cel mai cunoscut loc din Moldova – Castel Mimi !

 

Ueveniment conceput de cel mai sigur și confortabil automobil de familie, într-o locație special proiectată pentru o odihnă cu cei dragi.

 

În data de 8 iulie 2023, familiile de alergători amatori sau cei care sunt la prima cursă sunt așteptați să participe la una dintre competițiile alese: Semimaraton de 20 km sau Cros 10 km (start comun la 8:00 ) și family run muzical de circa 1 km ( start 9:00 ).

 

Fiecare participant va primi câte un cadou și o medalie la finiș. Cei mici se vor distra de minune la mai multe activități organizate pe teritoriul Castel Mimi. Cei maturi vor putea explora din plin vinăria care va fi gazda Summitul Politic al Europei, care face parte din top 15 de vinării din lume și este inclusă în topul Wine Travel Award cu titlul de “carte de vizită a Moldovei”.

 

Taxele de participare sunt de 250 de lei pentru Family Race (participarea la alergarea muzicală noncompetitivă a unui copil de 7 – 14 ani însoțit de un adult, 200 de lei pentru participarea la Cross-ul de 10 km și 250 de lei pentru cei care vor alerga un semimaraton. În taxa de participare sunt incluse o medalie, un buff și cadouri de la parteneri, o mulțime de surprize, degustări și excursii.

 

Așadar, îi așteptăm pe toți la cel mai vesel eveniment sportiv al verii!

 

Taxe - 

Muzical Fun Run (un copil de 7 - 14 ani însoțit de un adult) - 250 lei 

Cross de 10 km - 200 lei 

Semimaraton de 20 km - 250 lei