Watch a film - Help a refugee

3, 4, 5, May
15:30, 17:00
150 lei
Adaugă în favorite

Deschidem cea al treilea ediție Zilelor Filmului Ucrainean în Moldova ca eveniment caritabil. Alegeți seansul, cumpărați bilete și ajutați refugiaților din Ucraina - toate profite din vânzarea biletelor direcționăm spre ajutor Centrului de plasament temporar a refugiaților din Ucraina plasat în Chișinău, str. Drumul Viilor, 38/1.

Filmele vor fi demonstrate în limba lor originală cu subtitrare în engleză.

Seanse vor avea loc în spațiile confortabile ale prietenilor noștri - Artcor și Mediacor. Programul va fi adăugat în curând.

Alăturaţi-ne!

 

Programul:

 

3.05

Artcor, 17:00 Deschiderea Zilelor Filmului Ucrainean. Proiecția filmului documentar „Pământul este albastru, ca o portocală”

 

4.05

Mediacor 15:30 Film documentar „Mariupolis”

Artcor 17:00 Film documentar „Bunicii a lui Cernobîl”

 

5.05

Mediacor 15:30 Film documentar „Vatra vie”

Artcor 17:00 Film de aventura „Iobagi fără glorie”

 

*Este posibilă modificarea programului din motive independente de voința organizatorilor

 

Mai multe informații pe pagina evenimentului: facebook.com/events/505714627711464/505714634378130

Pagina Centrului de plasament temporar a refugiaților: facebook.com/ukr.refugees.md/ 

 

Zilele Filmului Ucrainean în Moldova sunt organizate de Congresul Național al Ucrainenilor din Moldova și Asociația Tinerilor Ucraineni din Moldova, sub egida Ambasadei Ucrainei în Moldova și cu sprijinul activ al USAID, Ambasadei Suediei în Moldova, Artcor, Mediacor, UNHCR, Moldova pentru Pace, Comunitatea femeilor ucraineni din Moldova, cinema online „Takflix”, Congresul Internațional al Organizațiilor ucrainene de Tineret și Rotari Club Chișinău.

 

Zilele Filmului Ucrainean în Moldova au fost create în parteneriat cu inițiativa Agenției Naționale a Ucrainei pentru Cinema - maratonul caritabil de film „CinemAid Ucraina”. În cadrul maratonului, 76 de filme de producție ucraineană vor fi proiectate în 50 de țări ale lumii. Co-organizatorii maratonului „CinemAid” sunt, de asemenea, Academia Ucraineană de Film, Asociația „Privește Ucrainească”, Asociația Ucraineană de Film, UkrKinoFest, Uniunea Antreprenorilor din Industria TV și Film, ONG „Nareshti”, Fundația de Caritate „Doors” și „Centrul pentru Dezvoltarea Industriilor Creative”.

Ca parte a cooperării cu inițiativa „CinemAid”, o parte din încasările din proiecția filmului „Iobagii fără glorie” vor fi transferate pentru a suporta industria cinematografică din Ucraina în timp de război.