Winter Masquerade Ball - Carnevale di Venezia

10 februarie 2018
Sâmbătă, 18:00
Radisson Blu Leogrand Hotel
2100 lei
Adaugă în favorite

Carnavalul în stil venețian este este unul din cel mai vechi dintre toate carnavalurile planetei. Locuitorii și oaspeții capitalei au ocazia nu doar să participe la un astfel de eveniment dar și să contribuie la ajutorul copiilor grav bolnavi care au nevoie de tratament și operații urgente.

Pe 10 februarie 2018, ora 18:00, în orașul Chișinău, în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel va avea loc balul de caritate Winter Masquerade Ball. Evenimentul de caritate va avea loc sub patronajul Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova – Valeria Biagiotti. Este al doilea bal organizat de către Asociația Obștească ”Salvați Viața”anul trecut, în cadrul acestui eveniment, am reușit să colectăm 547 200 de lei. Din fondurile colectate s-a reușit achitarea intervențiilor urgente și reabilitarea a 11 copii, beneficiari ai organizației.

Oaspeții evenimentului vor avea plăcerea să asculte muzică simfonică și jazz, să savureze gustul vinurilor italiene fine și să participe la o licitație de caritate cu loturi unice. Prezentatorii evenimentului sunt încântătoarea Lili Lozan și talentatul Eugen Bulgaru.

Toți cei prezenți se vor simți ca o parte a unei povești italiene și vor deveni adevărați magicieni care vor avea posibilitatea să schimbe destine.

Aducem sincere mulțumiri pentru ajutor în organizarea evenimentului partenerilor noștri – Asociația „Centrul Primului Ajutor”, Eventica Grup, iTicket, Compania MOLDCELL, Radisson Blue Leogrand Hotel, Mary Kay Moldova.

Dress-code: black tie, recomandabil și mască.