Workshop Calcularea horoscopului Personal. Calendarul Aztec – Istorie și simbolism filosofic

Workshop Calcularea horoscopului Personal. Calendarul Aztec – Istorie și simbolism filosofic

9 decembrie 2023
Sâmbătă 14:30
Armenească 81
350 lei
Adaugă în favorite

Workshop Calcularea horoscopului Personal. Calendarul Aztec – Istorie și simbolism filosofic

 

Vă invităm la un workshop fascinant la care puteți să vă cunoașteți mai bine propria personalitate și capacitățile înnăscuteconform horoscopului aztec.

La acest eveniment puteți să descoperiți conceptele-cheie ale civilizației aztece despre om, viață, moarte, destin, virtute şi idealuri. 

Calendarul aztec este o sculptură ceremonială de 35 de tone, sinteză a cunoștințelor științifice, filosofice, etice şi religioase proprii. Revenind din această odisee, află caracteristicile propriului caracter şpredispozițiile acestuia, conform zilei de naștere calculate după calendarul aztec.

Calcularea semnului zilei, semnului anului precum și a trezinei aztece, conform unor tabele de calcul aztece ne ajută să ne cunoaștem puțin mai bine pe noi înșine, exact la fel cum ar face-o orice alt sistem de horoscop: chinez, indian etc

 Whorkshopul va cuprinde:

- Aspecte teoretice:
a) Istoria popoarelor precolumbiene, cu vizionarea unei mini-expoziţii de basoreliefuri.
b) Mitologie şi simbolism aztec.
- Aspecte practice:
a) Descifrarea calendarului aztec.
b) Calculul horoscopului personal în funcție de ziua de naștere,
c) Descoperirea și interpretarea semnificațiilor conforme simbolurilor aztece personale.


Locația   New Acropolis Republica Moldova, Chișinău, str. Armenească nr. 81.

Data  09.12.23 /  Ora 14:30-16:00

Preț

Early Bird      (până pe 05.12.23)   300 lei.

Bilet Standard (de pe 06.12.23)     350 lei.

Pentru detalii apelați 0 (79) 118608

 

* Pentru efectuarea calculelor este necesară data de naștere, ultima zi de procurare a biletelor e 08 Decembrie, ora 18:00.

 —————————————————————————

Evenimentul reprezintă a șasea parte din Proiectul cultural ZILELE FILOSOFIEI, ediția a IX-a (18 noiembrie - 2 decembrie 2023).

            New Acropolis Moldova a răspuns inițiativei lansate de Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) de a celebra Ziua Mondială a Filosofiei, 16 noiembrie 2023, prin Proiectul ZIF2023 (Ziua Internațională a Filosofiei), ediția a XI -a, în Republica Moldova.

            Principalul scop al inițiativei de a organiza Proiectul cultural Zilele Filosofiei, an de an, atât în Republica Moldova, cât și la nivel internațional, Noua Acropolă își propune sublinierea importanței faptului că filosofia, atunci când este practică, este educativă. Ne ajută să ne cunoaștem și să ne îmbunătățim, iar a fi un filosof este un mod de viață dedicat celor mai bune aspirații ale omenirii.