Xmas Kids Party la Neon Time

Xmas Kids Party la Neon Time

12, 19, 25–26 decembrie 2021
11:00, 14:00
Teatrul Radical
300 lei
Adaugă în favorite

Neon-ul este cea mai tare atmosferă pentru petreceri!

La Petrecerea de Crăciun, copiii vor fi inconjurați de prieteni într-o atmosfera de club, fiecare se va întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul PICTORULUI sau de sine stătător. La îndemâna participanților vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.

Participanții vor fi implicați în jocurile interactive ca: Vânătoarea lui Grinch, Squid Game, Huggy Wuggy, Limbo, bătaie cu bulgări de zăpadă, workshop de spionaj și alte jocuri distractive.

Jocuri de creație ca: jenga, construcții din domino, pixel board, planșe de colorat cu carioci specializate, și recuzita fluorescentă ca baloane, ochelari, pălării vor colora petrecerea celor mai creativi.

DJ-ul va pune muzica preferată, iar efectele de lumini, fum și laser vor inspira copiii să se distreze într-o atmosferă excentrică.

La final copiii vor avea parte de dulciuri dacă vor reuși să spargă PINATA de la Moș Crăciun!

Challenge-ul începe de la DRESSCODE! Îndemnăm participanții să fie îmbrăcați în cele mai țipătoare culori, sunt binevenite costume și accesorii fluorescente specializate.

 Recomandăm să luați încălțăminte de schimb!

Atenție: 

ora 11.00 - 12.45 copiii preșcolari

ora 14.00 - 15.45 copiii școlari

Str. Columna 145. (In curtea școlii auto)

Pentru detalii și organizarea evenimentelor private ne contactați:

Tel: 067655141

@neontimeproject

@teatrulradical

YouTube