Youth Speak Forum Moldova

22 mai 2016
Duminică, 09:00
Hotel Codru
150 lei
Adaugă în favorite
ysoeak
 
YouthSpeak Forumul este o inițiativă internațională ce are loc în mai mult de 100 de țări
 
Forumul YouthSpeak Moldova este un eveniment ce se va petrece în premieră în ţara noastră, care va uni tineri lideri şi alţi lideri cu experienţă din diferite domenii şi spaţii a mai multe generaţii, pentru a inspira conversaţia asupra problemelor globale şi naţionale care contează pentru noi. Discuţiile şi imboldul de a acţiona sunt bazate şi validate de chestionarul YouthSpeak, create de AIESEC, unde noi ne focusăm pe înţelegerea speranţelor şi provocărilor asupra diverselor probleme care îi afectează pe tineri. În sinergie cu Naţiunile Unite, AIESEC lucrează asupra unei noi agende globale pentru dezvoltare durabilă. Forumul YouthSpeak Moldova va reflecta sectoarele Moldovei ce provoacă îngrijorări tinerilor, făcînd referinţă de asemenea la cele 17 scopuri globale pe care Naţiunile Unite le-a dedus în septembrie, 2015.
  
 
  
Obiectivele Specifice: Forumul își propune se creeze un mediu în care oamenii din diverse domenii de activitate pot face schimb de idei, îşi pot împărtăşi cunoştinţele şi pot obţine noi perspective care vor rezulta cu posibilitatea de a mişca ţara înainte. Noi facem acest lucru prin trecerea delegaților noștri prin cadrul unic şi interactiv al INSPIRĂRII, ANGAJĂRII, ACŢIUNII.
  
INSPIRARE: Fiecare YouthSpeak Forum este dispus să inspire delegaţii prin învăţarea practică, discuţii puternice şi oratori valoroşi. Noi vrem sa cream un mediu unde invoațiile provocatoare și gîndirea liberă sunt binevenite.
 
ANGAJARE: Cea mai importantă parte este acţionarea. Aşa cum inspirarea şi angajarea are loc de-a lungul zilei, noi vrem să ne asigurăm că delgaţii vor avea şansa de a se grupa împreună şi de a-şi forma sentimentul de apartenenţă şi angajamentul faţă de ideile şi proiectele expuse de ei. Noi realizăm conexiunea dintre resurse şi reţeaua de contacte cu aceste proiecte pentru a permite realizarea unui impact real.
 
ACŢIONARE: Se propune transformarea ideilor în acţiuni, pe care fiecare parte interesată le poate continua, rezultînd în angajamente şi proiecte pe care organizaţiile şi alte părţi interesate le vor susține.