ZAZ Organique Tour

ZAZ Organique Tour

9 iunie 2023
Vineri 19:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
600–2000 lei
Adaugă în favorite

9 iunie ora 19:00

Palatul National „Nicolae Sulac”

Va cânta una dintre cele mai misterioase și strălucitoare vedete de pe scena franceză!

ZAZ

Prețurile biletelor sunt de la 600 la 2200 lei.


Viitoarea vedetă a studiat la conservator, a cântat la vioară, la chitară, la pian, a cântat în cor, a început în grupuri de folk, soul, jazz și blues.
Primul succes a venit cu piesa „Je veux”. Ea a devenit cântecul anului în multe țări ale lumii și a adus o mare faimă tinerei artiste. Vocea răgușită și senzuală a fascinat.
Pe calea creativă a artistei ZAZ, care a trecut prin Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc - au fost multe victorii la diferite competiții și festivaluri, discuri de platină, diamante... Lumea a descoperit o cântăreață nouă, strălucitoare, îndrăzneață, gata pentru orice experimente creative.
Poate că nu există un gen muzical pe care ZAZ să nu-l fi încercat ea însăși. Nu fără motiv, printre autorii și interpreții ei preferați, îl numește pe compozitorul Antonio Vivaldi, cântăreții - Ella Fitzgerald, Edith Piaf și interpreți de melodii spaniole, țigane, arabe.
Ea a cântat în săli imense, în legendarele cafenele pariziene, prin care treceau cântăreți celebri, în celebrele săli din Londra și Paris, a devenit câștigătoarea unor prestigioase premii naționale de muzică.
A lansat 5 albume, ultimul dintre care a fost lansat în 2021, iar cântăreața l-a numit „Iza”, așa cum îi spun prietenii. Acest disc este un fel de întoarcere la sine, la lumea ei interioară. A fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată. Cântăreața a reușit să creeze o paletă muzicală strălucitoare. La viața în „roz” (celebra melodie a lui Edith Piaf), ZAZ a adăugat o culoare verde strălucitoare. Este o apărătoare înflăcărată a mediului și chiar și-a creat propria fundație. Ea iubește și luptă pentru viață pe acest Pământ. Și cântă despre ea.

ZAZ și-a numit turneul „Tour organic”. Și într-adevăr, ca și melodiile incluse în el, este organic. Publicul va putea să simtă imaginea unică a cântăreței, să descopere noi fațete ale creativității, să se apropie de mister. Împărtășiți bucuria, ascultați cântece vechi și noi, schimbați un zâmbet, cădeți sub vraja unei franțuzoaice enigmatice.

#zaz #france #concert #seara #vacanță #leisure #nationalpalace #chisinau #chișinău #palatulnațional #zaz #concert