Zity Coultoure Night - Poezie, Proză și Muzică!

30 august 2019
Vineri, 18:00
ZityMall, str. Calea Iesilor 8
0 lei
Adaugă în favorite

 

Proiectul „CoolToura” vine cu un nou eveniment în care vom vibra împreună pe coardele muzicii, poeziei și actoriei!

CoolToura” are scopul nobil de a promova și a scoate din umbră personalități remarcabile, viziuni inedite și interpretări originale prin organizarea unor serii de evenimente tematice. Fiecare eveniment va fi diferit de cel precedent prin abordarea a cât mai multor fațete ale culturii în sine, din unghiuri neașteptate pentru percepția umană!

Așadar, “Zity CoolToura Night” va răscoli  “Rădăcinile” amintirilor, trăirilor, emoțiilor într-un nou format teatral, în aer liber, la terasa Zity Mall !

Teatrele autohtone vor aduce amprenta la eveniment prin intermediul a 5 actori care vor recita, regizat, poezii ale tinerilor poeți, transformând tot perimetrul într-o scenă, iar publicul va fi în contact direct cu aceștia. Jocul de lumini și instrumentele muzicale vor clădi sunet cu sunet o atmosfera romantică și memorabilă.

Iar cei punctuali vor lua parte la o școală de vin unde avem la dispoziție o gamă diversificată de vinuri ce așteaptă sa fie degustate și apreciate! De asemenea ne vom bucura de diverse workshop-uri, expoziții de pictură tematice și … și restul urmează să descoperiți în ziua evenimentului!

Evenimentul este noncommercial și intrarea este gratis, așa că sunt așteptați toți tinerii însetați de artă și artiștii care doresc să-și dezvolte aptitudinile în domeniul său și nu doar.
Tindem să devenim o comunitate mare și puternică, care își va susține tinerele talente și vor dezvolta o ramură culturală consolidată și solidară în Republica Moldova!