Ziua Internationala a Tango-ului

11 decembrie 2016
Duminică, 19:00
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, Str. Mitropolit Varlaam 78
150600 lei
Adaugă în favorite

 Ziua Internationala a Tango-ului

 
În premieră în Republica Moldova!
 
11 decembrie 2016, de Ziua Internațională a Tango-ului, în sala de concerte a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” și cu susținerea Ambasadei Republicii Argentina, va avea loc un spectacol inedit cu participarea unuia din cele mai renumite cupluri de dansatori de tango din lume și profesori de talie internațională - Neri Piliu și Yanina Quinones (Argentina), fondatori ai Tango Rouge Company, fiind acompaniați de orchestra “Tango Spleen”.
 
Neri Piliu și Yanina Quinones sunt un cuplu charismatic care la fiecare apariție în public trezește admirația celor din jur prin dansul lor multilateral și perfect, încărcat cînd cu pasiune, cînd cu tandrețe romantică. Coregrafia acestora se deosebesc prin interpretările pline de eleganță, virtuozitate și multă strălucire.
 
Cei care ii vor acompania va fi Orchestra italiană “Tango Spleen”, condusă de Mariano Speranza (Argentina). Veți avea parte de sunet LIVE, atât muzică cât și voce, care va pătrunde până în adâncul inimilor voastre, ceea ce vă va permite să descoperiți că tango-ul este diferit: spectaculos și senzual, tandru și romantic, lejer și jucăuș.
 
O altă surpriză a serii este incomparabilul maestru în folclor argentinian, Emilio Cornejo, timp de mai mulți ani la rînd fiind unul dintre cei mai buni pe scena internațională, ne va încînta cu autentica artă ai gaucho argentinieni.
 
Măiestria dansatorilor și melodiile pline de frumos și iubire nu îi vor lăsa pe nimeni indiferenți.
 
Sunet viu, emoții vii, tangou viu!
 
Numai pe 11 decembrie 2016, la Chișinău, nu ratați ocazia de a vedea un tangou de înaltă calitate. Este o zi în care maeștrii dăruiesc cele mai calde și festive note ale tangoului argentinian.

 

Site oficial  Tango Rouge Company:
http://www.tangorougecompany.com/

Site oficial tango orchestrului italian «Tango Spleen Orquesta»:
http://www.tangospleen.com/