Ziua Nationala a Vinului 2019, editia a 18-a

Ziua Nationala a Vinului 2019, editia a 18-a

5–6 octombrie 2019
11:00, 12:00
PMAN
250 lei
Adaugă în favorite

Te invităm la Ziua Națională a Vinului care va avea loc pe 5-6 octombrie.

Vinul Moldovei va putea fi degustat la standurile celor peste 65 de vinificatori care vor fi amplasate în baza hărții regiunilor cu Indicaţie Geografică Protejată.

În premieră, Oraşul Vinului se va extinde dincolo de Piaţa Marii Adunări Naționale, cuprinzând Scuarul Catedralei „Naşterea Domnului”, care va

găzdui Şcoala Vinului și Curtea Țărănească, iar pe scena din strada pietonală „E. Doga” din Chișinău vor urca cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni şi de peste hotarele țării.

 

Pentru a promova consumul moderat și responsabil de vin dar și pentru a te bucura din plin de cea mai mare sărbătoare, organizatorii au pregătit Carnetul Degustătorului care include:

  • un pahar de tritan (100% reciclabil) însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar), astfel încât mâinile să fie libere;
  • tichete pentru degustarea a 11 vinuri și a unui vin favorit (pentru cele două zile de sărbătoare);
  • bilete de călătorie cu troleibuzul, încurajând vizitatorii să-și lase mașinile acasă;
  • reducere 20% la articolele promoționale Wine of Moldova (șepci, tricouri, pahare etc.);
  • pliante cu programul Zilei Naționale a Vinului 2019 și o hartă cu amplasarea stand-urilor.

 

Carnetul Degustătorului va fi valabil pe durata celor două zile ale sărbătorii vinului. Înainte de Ziua Națională a Vinului, prețul Carnetului va fi de 200 de lei, iar în ziua evenimentului va fi de 250 de lei.

 

Te așteptăm să celebrăm împreună majoratul celei mai mari sărbători a tradițiilor milenare în vinificație!

 

5, 6 octombrie

sâmbătă - 11.00-21.00

duminică - 12.00-21.00

Piața Marii Adunări Naționale, Chișinău

 

Ziua Naţională a Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin”, cu suportul partenerului strategic al evenimentului, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, al partenerului general Moldova Agroindbank și al Mastercard - cardul de plată al evenimentului.