Ziua Vinului la Castel Mimi - evenimentul ce aprinde pofta de viață și fericire

3–4 October 2020
10:00
Castel Mimi
200 lei
Adaugă în favorite
Bifează zilele 3-4 octombrie  2020 în agendă pentru a savura o adevărată poveste la Castel Mimi cu vinuri de calitate, ruguri și picnicuri alături de cei dragii inimii. Marea noutate a evenimentului este prezentarea cu degustare a noului vin ”Sfăditele”
Vinul “Sfăditele” e un cupaj minunat de Fetească Neagră și Rară Neagră, măturat în butoi de stejar francez 12 luni și adițional veți fi invitat la degustarea acestui vin nou. 
Vă veți bucura de o reducere de 50% la procurarea unei sticle de Sfăditele în magazin și restaurant.  

 

Costul per zi pentru o persoană este de 200 lei.  Copii până la 9 ani (inclusiv) au acces liber, iar copii și adolescenții între 10-17 ani (inclusiv) achită doar 100 lei accesul la eveniment. 
Pe teritoriul Castelului Mimi sunteți primiți în cele mai bune tradiții cu voie bună și un pahar cadou din partea casei. Biletele pot fi procurate pe www.iticket.md sau la intrarea în Castel.
Duminica 4.10.20 vă invităm la Cina Romantică plină de eleganță, muzică live și rafinament în restuarantul “Bufnita Alba”. Rugăm cordial să faceți rezervări din timp la nr. 02650-1893, deoarece numărul de locuri este limitat.

Pentru a ne bucura de aceasta mică vacanță la Castel MIMI în siguranță evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor de precauție și distanțare socială.

La intrare, se va face un scurt triaj și se va verifica temperatura corpului. Purtarea măștii va fi obligatorie.

 

Informații și servicii utile pentru fiecare:
●        Prietenii Castel Mimi se vor bucura de un Lounge Zone, unde ei vor gusta din savoarea vinurilor casei și servi din bucate delicioase.
●        Pe tot parcursul ambelor zile vor pâlpâi ruguri pentru a aduce căldură și atmosferă la care cei mici pot coace bezele pufoase
●        Recomandăm toți invitații să ia câte o haină mai călduroasă pentru a putea păstra căldura celor dragi aprinsă cât mai mult timp
●        Excursii expres (gratis) cu ghizii casei care vor povesti legendele Castelului Mimi.

Locația: Castel Mimi

3-4 Octombrie 2020