Craciunul copiilor 2016

18 decembrie 2016
Duminică, 15:30
Casa Sarbatorii, str. Ghioceilor 1
300 lei
Adaugă în favorite

 Craciunul copiilor 2016

 

Pe 18 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași!

O petrecere unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive! De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste! De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri plăcute pentru fiecare copilaş!

 

La eveniment pot participa copilaşi de diferite vârste! Fiecare va găsi activităţi pe placul său – jocuri, desene şi aplicaţii, workshop-uri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.

 

CADOURI & TOMBOLĂ
Moş Crăciun va bucura cu daruri plăcute toţi copiii! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului.

 

CARITATE
Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

 

CENTRE DE CREAŢIE
"Buburuza-Mela" Club de distractie pentru copii
Art-Studio Amighen
RamZamZam mini club
Dovlecei
Fantastic Cecefel
ABeZe.md
Glamour Girls
Детское научное шоу Лаборатория X
FasTracKids Moldova
Smart Start Kids Academy
Tesla Boom Show
Niagara Fitness Club

 

CONCERT: Corina Țepeș, Mariana Mihăilă, Georgeta Voinovan, Mariana Șura, Angelica Sîrbu, Nicoleta Hanganu ș.a.

 

IMPORTANT

Un bilet asigură intrarea pentru un copil însoţit de un părinte (sau ambii părinți). Sărbătoarea este dedicată anume copiilor, de aceea, pe cât e posibil, rugăm ca un copilaş să fie însoţit de o singură persoană, nu de ambii părinţi, bunici, rude. :)

 

PARTENERI
Viorica Cosmetics, Tedi, Heinz, Teo bebe, Semana
Marimer, Aridami, Nuk, Sebocalm, Jonzak, Farmacia Familiei, Chicco, Equilibra, Numis, Similac, Heidi, Jacobasan, Diamant de Lux, Luna Bijou, Invitro

 

Mai multe detalii în evenimentul de pe facebook AICI