Lectie despre alimentatie, frumusete, diete si secrete cu dr nutritionist Mihaela Bilic

28 iulie 2016
Joi, 18:30
Hotelul Codru
250 lei
Adaugă în favorite
 
Mihaela Bilic este celebra nutriționistă care a tratat și a corectat regimul alimentar al multor vedete și persoane publice din România. Fiind considerată doctorul nutriționist al vedetelor, Mihaela are editate în prezent cele mai căutate și apreciate cărți despre nutriție: „Trăiesc, deci mă abțin”, „Sănătatea are Gust”, iar recent a lansat „ABC de nutriție” prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist.
 
Este unicul doctor nutriționist din România care are făcut un master în Psihonutriție la Paris, Franța. La Chișinău vine pentru a treia oară să interacționeze cu publicul de aici. Astfel, timp de 3 ore oricine prezent în sală va putea să-i pună întrebări, să ceară sfaturi, să-i solicite părerea. 
Vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri, făinoase, brânzeturi; cum putem, cu ajutorul mâncării, să încetinim îmbătrânirea; alimentația pentru gravide, bărbați, adolescenți și copii.

Joi, 28 iulie, ora 18.30, Hotel „Codru”,
 
Preț bilet: 200 lei
 
Preț bilet în ziua evenimentului: 250 lei
 
Organizator: Clubul Nostru