3 + Cristina pe frecvența iubirii aprilie 2024

3 + Cristina pe frecvența iubirii aprilie 2024

23 апрель
Вторник 19:00
Театр "Geneza Art"
350 лей
Добавить в избранные

 

 Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie a 3 bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă. De această dată întâlnirea are loc în apartament la Iura – de profesie fizician dar care nu a reușit să se bucure de o mare recunoaștere a meritelor sale, cu excepția faptului că a rămas fidel pasiunii pentru tranzistoare. Ceilalți doi sunt Nicu – om de afaceri care își înșală regulat soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșală regulat soția.

Totul ar fi fost bine, ca de obicei, dacă Iura nu ar fi tăinuit de ei faptul că a invitat la cină vechea lor iubire din anii de studenție, Cristina.
Așadar, după aproape 20 de ani de la absolvire cei trei o vor revedea pe cea de care au fost îndrăgostiți. Cu excepția faptului că despre invitata surpriză știe doar Iura. Cum vor reacționa Nicu și Relu și cum va fi împărțit mărul discordiei, urmează să aflați, cunoscându-le secretele tăinuite după cortina anilor.

Regie și scenografie: Daniela Burlaca
În Roluri: Iura – Iurie Gologan
                 Nicu – Nicu Țurcanu
                 Relu – Viorel Cozma
                 Cristina – Cristina Trînbaci

Adaptat după un scenariu de film.

Durata spectacolului:  2h 15 min