Anti-conferinta - HR & Gamification

9 февраля 2019
Суббота, 14:00
Summit Events, str. Tighina, 49/3
285 lei
Добавить в избранное
Anti-conferința // HR & Gamification
 
Invitație la cea mai deosebită conferință în care o să aflăm cum să ne jucăm serios pentru a recruta persoanele potrivite, a dezvolta talente și a genera performanță.
 
 
Sîmbătă, 9 februarie 2019, în incinta Summit Events, sala Barselona se va desfășura Anti-conferința // HR & Gamification, un eveniment motivațional unic, organizat pentru a oferi o viziune altfel despre mediul organizațional și implicarea activă a personalului pentru a atinge performanța.
 
Folosind gamificarea, angajatorul poate crea o forță de muncă mai interactivă, mai plină de satisfacții și mai atență. Aceasta poate ajuta la prevenirea răuvoinței angajatului prin utilizarea motivațiilor intrinseci, pentru a conduce un comportament dorit al angajaților și pentru a îmbunătăți eficiența și rentabilitatea investiției, reducînd, în același timp, fluctuația personalului.
 
Gamificarea aduce un spirit ușor de concurență la toate tipurile de sarcini. Angajații pot beneficia în mod semnificativ de programe de gamificare, ce creează un mediu în care se simt recunoscuți și recompensați pentru realizările lor, chiar și dincolo de compensații și beneficii.
 
Anti-conferința // HR & Gamification este un eveniment interactiv, ce va întruni peste 100 de participant, care vor afla cum implementarea elementelor de joc strategic transformă locul de muncă și motivează spre performanță.
 
 
Speakerii evenimentului:
OLESEA VASCAN, Fondator, Business Trainer și HR Mentor în cadrul Recruiter's CLUB
VASILISA SMIRNOVA, Cofondator - S3: Про развитие; Facilitator
NADIA BONDARI, Fondator și Director Activis Teambuilding
IRINA GRIB, Dyninno
SERGIU MUNTEANU, Președintele Fundației Bitonic
 
 
Detalii aflați pe Pagina Evenimentului: https://www.facebook.com/events/1133258706841133/
 
Pentru înregistrare, accesați Formularul: https://goo.gl/forms/1hi5eXQSjInq3NUU2