Art Exhibition: Defy the Color

27 June 2019
Thursday, 18:30
iHUB Chisinau
0 lei
Добавить в избранное

Artiștii moldoveni Cristina și Alexandru Danu, stabiliți în Emiratele Arabe, revin acasă pentru a provoca și sfida culorile, în cadrul expoziției „Defy the color”, care va avea loc pe data de 27 iunie, 2019 la iHUB Chișinău.

Lucrările artiștilor sunt concepute într-un stil bine conturat și independent, cu înclinații spre expresionism abstract și minimalism.

Creațiile artistei Cristina Danu atrag atenția prin contraste de culoare puternice și energie. Picturile acesteia desprind emoția de orice aluzie metaforică și lasă impulsul creator să se manifeste fără nicio constrângere. Viziunea artistei în aceste picturi este de a pleca departe de nesiguranța universală și de a se concentra asupra problemelor interne și a lucrurilor care ne conectează.

Picturile artistului Alexandru Danu au ca subiect de bază căutarea identității umane și integrarea individului în contextul contemporan. În termeni plastici, observăm în lucrările artistului mișcări libere de linii și culori. Culorile folosite de acesta sunt contrastante și definite, captivând o dispoziție de protest naiv. Acestea sunt echilibrate de tonalități mai fine, ceea ce oferă spectatorului o atârnare mai gândită asupra culorii. Creațiile acestuia exploră nevoia individului de a face o diferență și de a fi unic, precum și fragilitatea interioara a omului modern.

Vă așteptăm pentru o seară cu vin, culori și emoții. Lucrările artiștilor vor putea fi procurate în cadrul vernisajului. Expoziția va putea fi vizitată timp de două săptămâni.

Intrarea la eveniment este liberă, însă rugăm doritorii de a participa să completeze acest formular: https://forms.gle/yNZPpM42nAMeEoBBA