Aventurile celor Trei Purcelusi - Spectacol Interactiv pentru Copii  | Teatrul Planeta Clounella | 07 IULIE 2024 |  11-00

Aventurile celor Trei Purcelusi - Spectacol Interactiv pentru Copii | Teatrul Planeta Clounella | 07 IULIE 2024 | 11-00

7 июль
Воскресенье 11:00
Кинотеатр "Odeon"
140–200 лей
Добавить в избранные
 Teatrul Planeta Clounella vă invită, 07 IULIE 2024, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Aventurile celor Trei Purcelusi” - jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).
 
Prețul Biletelor: 140-170-200 lei
ATENȚIE!!! Numărul de locuri este limitat.
Vă așteptăm cu drag și dor, cu aceeași poftă de artă și viață!!!
 
Synopsis:

Aventurile celor Trei Purceluși se desfășoară în linba română și este un spectacol de animație inspirat din povestea clasică dar care reprezintă o combinație interesantă a subiectului dramatic cu cântecul, dansul și jocul implicând la maxim spectaorul, adică copii și părinții.

Aveți posibilitatea prin prisma unei povești să participați direct la ceia ce se întâmplă pe scenă pentru că interacțiunea cu copiii este principalul scop al acestui tip de eveniment. Purcelușii Murdărel, Somnorel și Mâncăcel sunt trei frați care își construiesc câte o casă ca să se apere nu doar de ploaie și vânt ci de cel mai groaznic dușman al lor – LUPUL.

Ca în orice poveste avem un final fericit prin care copii înțeleg diferența dintre bine și rău.
Dar cine pe cine păcălește rămâne să vedeți la spectacol.

Aventurile celor Trei Purceluși se desfășoară în limba română și este un spectacol de animație pentru copii prezentat de echipa Planeta Clounella într-un format netradițional pentru scena clasică.

Subiectul dramatic nu urmărește povestea clasică, el este completat de cântece, dansuri și jocuri interactive cu spectatorii iar decorul, efectele de lumină și ecranul pe care se proiectează divesre secvențe video și imagini întregește ideia acestui tip de eveniment.

Aveți posibilitatea prin intermediul acestei povești să participați direct la ceia ce se întâmplă pe scenă pentru că accentul primordial este interacțiunea cu copiii.

În spectacol am pregătit pentru tine și copilul tău:

# Spectacol distractiv, jucat Live
# Dansuri și Cîntece pentru copii
# Program cu multă interacțiune alături de copii
# Emoții și voie bună
# Conținut educativ pentru copii

Posesorul biletului achiziționat respectă Regulamentul de Desfășurare a Spectacolelor.

Regulamentul poate fi citit pewww.regulament.clounella.md

+Accesul copiilor pînă la 3 ani este GRATUIT, iar pentru a benefecia de acest avantaj vă rugăm să prezentați un act confirmativ (ex. certificat de naștere original/copie) și copilul stă în același scaun cu Părintele.
+Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 2-12 ani.
+Durata spectacolului: 70 de minute.
+Sala se vinde pe locuri. Părinții achită biletul pentru ei și pentru copii mai mari de 3 ani.
+Copiii mai mici de 3 ani - recomandăm să procurați bilete între rândurile 5-12.
+Recomandăm părinților care care vin prima dată la spectacol alături de copii de pînă la 4 ani - vă rugăm, treceți inițial perioada de acomodare 1-2 spectacole, procurați bilete între rândurile 5-12, iar ulterior puteți procura bilete și în primele rînduri, dacă doriți.