BITONIC Woman Party

12 ноября 2017
Воскресенье, 13:00
Bul. Dacia 49/14
150 lei
Добавить в избранное

Draga Femeie, esti cea ce are grija de intreaga familie. De dimineata te trezesti cu griji si o multime de planuri pentru intreaga zi. Esti cea ce reuseste sa fie profesionista la serviciu, mama gingasa pentru copii, atractiva si intelegatoare pentru barbatul iubit. 

Pentru a continua sa ramai tot asa de splendida, ai nevoie de timp liber pentru a-ti reincarca bateriile.
Ia-ti o pauza! Pe 12 noiembrie vino la Fundatia BITONIC impreuna cu prietenele tale. In timp de 3- 4 ore te vei relaxa intr-o atmosfera calduroasa savurand o cana de ceai cu femei asemeni tie. Ti-am pregatit un program interesant si vom fi foarte bucurosi sa te vedem. 

Programul include:
1. Master class cu Dna Ludmila Moga. Dna Ludmila, e la fel ca si tine, o mamica a doi copii minunati. Incearca sa reuseasca sa fie gospodina frmoasa in casa, sotie iubitoare, o mamica atenta. Dar mai are si o pasiune, face torturi de casa la comanda cu gusturi neobisnuite. Am rugat-o sa impartaseasca experienta si secretele sale cu voi. Vom incepe cu pregatirea tortului , dupa care il punem la frigider si il savuram dupa ce devine numai bun pentru a fi degustat.

2. Master class de la Eau Thermale AVENE Moldova. 
Vom invata cum alegem si aplicam corect produsele de ingrijire a tenului si, deasemenea, vom invata etapele aplicarii unui machiaj corect si produse sanatoase folosite pentru un machiaj zilnic. 

3. Pentru a-ti creea o atmosfera calda si relaxanta, ti-am pregatit o surpriza gustoasa – ceaiuri „Магия трав”. Vei avea posibilitate sa gusti 3 tipuri de ceai alese special pentru eveniment. Evident ca degustarea ceaiului va fi impreuna cu degustarea tortului pregatit impreuna cu Dna Ludmila. 
Ca sa te simti intr-adevar la al saptelea cer, am rugat pe Dna Oxana Bogdan, fondatoarea companiei Mariox-Aroma, sa vina cu o gamă variată de produse din uleiuri esențiale. Ne-a promis ca vine cu aromalampa sa creeze o atmosfera de relax. Suntem si noi curiosi :) 

4. Despre cum sa ramai atractiva si sa-ti reiinoiesti energia prin alimentatia vei afla de la nutritionistii Fundatiei BITONIC – Dr Sergiu Munteanu – medic nutritionist, si Maria-Victoria Racu – medic nutritionist. Accentul va fi pus pe alimentele ce contin fitoestrogeni si complexele de vitamine. Pe Dl Sergiu Munteanu il cunoasteti din mai multe evenimente organizate la BITONIC. Are o carisma extraordinar de puternica si explica lucruri complicate prin exemple simple. Pe Maria -Victoria Racu o cunoasteti din mai multe reportaje pentru Prime, Prima Ora. O tanara ambitioasa, pasionata de nutritie si plina de energia pozitiva. 

Acum, te rugam sa iai agenda si sa bifezi ziua de 12 noiembrie – ziua destinata reincarcarii bateriilor. De asemenea, vom fi recunascatori, daca aloci 2 minute pentru a completa formularul de participare. Il gasesti aici - https://docs.google.com/forms/d/1EtUOnqSEfxGmvoATeaFSQffxqjpSew9I7vjQHmfIQxE/edit 
Tu – femeia de success, meriti sa fii ingrijita, sustinuta, laudata, si sa primesti o multime de flori. Te asteptam sa-ti reincarcam bateriile!