Business event of technologies 2024 -  DAR: Digital transformation • AI and Business Resources

Business event of technologies 2024 - DAR: Digital transformation • AI and Business Resources

30 май
Четверг 9:00
Арена Кишинев
450–5000 лей
Добавить в избранные

25 000 - 100 000 € GRANTURI PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII TALE VEI GĂSI PE 30 MAI, LA ARENA CHIȘINĂU VA AVEA LOC CONFERINȚA DAR MOLDOVA.

Este unica conferință care nu doar vorbește, ci acționează. Timp de 10 ediții ale conferinței, suntem siguri că putem contribui la extinderea afacerilor în Moldova

Organizatorul Sequrity Group asigură securitatea afacerilor și a familiei în Moldova de 22 de ani, iar în fiecare an compania implementează noi tehnologii în domeniul analizei și al sistemelor inteligente de gestionare a afacerilor, ajutându-vă să economisiți sume considerabile de bani.

Conferința DAR va fi utilă celor ce își doresc accesarea FONDURILOR GUVERNAMENTALE pentru dezvoltarea afacerilor, în mod special:
— Proprietarilor de afaceri mici și mijlocii, reprezentanților industriei energetice, domeniilor de retail, tuturor domeniilor de producție, segmentului agricol și celor interesați de implementarea instrumentelor financiare ale țării.
— Managerilor departamentelor de vânzări, marketing, resurse umane, IT - celor care doresc să implementeze noi sisteme inovatoare de analiză și contabilitate, care își propun eficientizarea și optimizarea proceselor.

Suntem onorați de prezența reprezentanților Guvernului și anume:
1.⁠ ⁠Panel de discuții - *Perspectivele și posibilitățile financiare ale Moldovei în contextul negocierilor cu UE;
2. Prezentarea programelor și instrumentelor de suport din partea statului:
•⁠ ⁠ODA, ADMA ȘI AIPA
3.⁠ ⁠Istorii de succes ale companiilor locale în utilizarea granturilor și inovațiilor în procesele de digitalizare și automatizare din diferite sectoare economice
4.⁠ ⁠Orange MD- securitatea informațională, importanța și instrumentele de aplicare;
5) Istorii de succes: Cum companiile din Moldova utilizează granturile și subvențiile pentru dezvoltare rapidă și eficientă prin digitalizare, automatizare și energie solară în afacerile lor.

La conferință veți putea vizita zona expo și zona crash-test - unde puteți testa toate produsele care pot fi implementate în afacerea dumneavoastră.
Partenerii evenimentului vor fi deschiși la dialog și la oferte speciale pentru toți participanții la conferință.

Dacă vrei:
•⁠ ⁠acces la granturi
•⁠ ⁠să înțelegi cum poți folosi IA în afacerea ta
•⁠ ⁠să afli ce înseamnă implementarea instrumentelor de digitalizare și analiză modernă
•⁠ ⁠să afli cum să economisești bani pentru companie în achiziția și vânzarea energiei solare

AVEȚI NEVOIE DE BANI PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII?
ACCESAȚI LINK-UL - AICI VEȚI GĂSI SOLUȚII : https://t.me/darconf_bot
https://dar.md
Vino la conferința DAR MOLDOVA și noi vom fi ghizii tăi în lumea granturilor și a programelor financiare guvernamentale, orientate către inovațiile moderne în afaceri.