Camara Fest - Târg de Florii

Camara Fest - Târg de Florii

27 апрель
Суббота 10:00
Intersectia Bd. Mircea cel Batrin si Petru Zadnipru
Добавить в избранные
La 27 și 28 aprilie comunitatea "Camara Fest" vă invită la un frumos "Târg de Florii". Evenimentul se va desfășura pe esplanade bulevardului Mircea cel Batran intersecție cu strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana și își propune să adune cei  mai buni producători locali de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din UTA Gagauzia și Transnistria. Vizitatorii vor putea achizitiona, dar și degusta din bunatățile autohtone, mezeluri și afumaturi traditionale coapte pe lemne de stejar, vinuri  mari de la crame mici, legume autohtone din solariile de la Dubasari. Un loc de cinste vor ocupa cozonacii clasici, dar și cei copți după rețetă italiană.
Tot aici va fi amenajat un sector cu material săditor și cu flori de sezon. Nelipsiți vor fi meșterii populari cu lucrări din lemn sau ceramica și bijuterii hand-made . Lumânărele parfumate din ceară naturală naturala vor intregi atmosfera meselor de sărbatoare.
Evenimentul a carui partener media este si agrobusness.md își propune să promoveze, dar și să impulsioneze vânzările micilor producatori autohtoni în special a celor care nu au acces la marile rețele de distribuție. Organizatorii ne asigură de conformitatea produselor expuse, la eveniment fiind acceptați doar producători autorizați de instituțiile ce asigură inofensivitatea alimentară și  vă așteaptă cu drag să vă bucurați de gustul authentic al produselor autohtone.