Caruselul Erotic(mai)

24 мая 2014
Суббота, 19:00
Teatrul National Eugene Ionesco
100150 lei
Добавить в избранное

Caruselul Erotic

 

Festivalul Internațional al Artelor Scenice – BITEI 2014

Make Theatre, Not War!

 

după un text de David Hare

Regia :  Giorgi TAVADZE (Georgia)


Invitat special: Geta BURLACU

O comedie absurdă despre pasiuni dezlănțuite, erotism adus până la limita admisibilului, dansuri frenetice pe ritmuri de cabaret, cu participarea extraordinară a Getei BURLACU, într-o postură extrem de senzuală.

Vă invităm să luați loc în caruselul nestăvilit al dragostei, unde vârsta, starea materială sau cea financiară nu au nicio importanță, unde patimile nu cruță pe nimeni, iar sexualitatea debordează fără retușuri.

 

Un proiect teatral unic: comedie absurda despre pasiuni dezlantuite; dansuri incitante in ritm de cabaret. Cu participarea extraordinara a Getei BURLACU!

Vă invităm să luați loc în caruselul dezlănțuit al dragostei, unde vârsta, starea materială sau cea financiară nu are nici o importanță, unde patimile nu cruță pe nimeni, unde sexualitatea debordează fără retușuri.

Spectacolul este subtitrat în limbile engleză și rusă.

 

Vezi Video !

 

Spectacolul este subtitrat în limba engleză și rusă

 

Teatrul Eugene Ionesco va pune la dispozitie un sector VIP cu mese pentru doua persoane - confortabil si intim, cu o vizibilitate foarte buna spre scena, iar in costul ei intra o sticlă de șampanie și un desert. Pretul lojei este de 400 de lei.

 

 

Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.