Chisinau live music

25 мая 2018
Пятница, 19:30
Зеленый театр
100350 lei
Добавить в избранное
 
Chișinău live music - un concert unde veți  asculta muzică cu mari artiști din România, Italia și Marea Britanie.
 
Concertul va avea loc la Teatrul Verde. Pe scenă va urca unul dintre cei mai celebri și apreciați artiști din România Gabriel Cotabiţă, care se întoarce la Chişinău, după 24 de ani de la ultimul său concert în Moldova, oferind un omagiu fanilor săi, cu care dorește sa sărbătorească marile sale succese. 
10% din tot venitul evenimentului va fi alocat în scopul renovării Teatrului Verde.
 
Concertul din 28 aprilie cu Directia 5 a fost reprogramat pentru 25 mai!
Trupa va participa la evenimentul "Chisinau Live Music", unde vor merge pe scena cu artisti internationali care isi vor prezenta cele mai mari realizari, participa in plus fata de DIRECTIA5, trupa engleza "East 17" care a vandut peste 18.000.000 de albume care conţine "“it’s halright - It's Alright - west and girls, grupul italian Jalisse, câştigătorii la festivalul Sanremo 1997 cu" râuri de cuvinte "şi Gabriel Cotabiţă, care se întoarce după 24 de ani pentru a efectua un recital la Chişinău!
Un mare eveniment internaţional pentru o cauză justă "strânge bani pentru a reînnoi un simbol al oraşului" Teatrul verde. " Un mare spectacol pentru a face o contribuţie la renaşterea unui simbol al culturii oraşului! "Chisinau Live Music"- muzica da viata la Teatrul Verde!!! Patru mari artişti! Un singur concert!! Jalisse – Gabriel Cotabita – Directia 5 – East 17
Pentru toţi deţinătorii de bilete la concertul din 28 aprilie, vă rugăm să reţineţi că acestea sunt valabile pentru concertul de pe 25 mai!
 
Gabriel Cotobita
 
 
Pentru prima dată în Moldova - trupa italiană Jalisse. 
Jallise
 

Pe scena va urca și trupa East 17 din Anglia - una dintre cele mai în vogă trupe de muzică pop. Cei care au avut un mare succes între anii 1991 şi 1999 şi care au vândut 18 milioane de albume în toată lumea, cunoscuți pentru piese precum "House of love", "West End Girls", "Let it rain", "Stay Another Day", "Hold My Body Tight" făcând ravagii printre adolescenţii acelor vremuri şi nu numai.
East17