Ciprian Matei - Jazzy Journey

Ciprian Matei - Jazzy Journey

2 декабрь 2023
Суббота 18:00
Artcor
200 лей
Добавить в избранные

Bine ați venit la primul concert din cadrul proiectului 'Jazzy Journey'!

 

Pe 2 decembrie, Artcor se transformă în scena principală pentru acest eveniment muzical cu totul special. Este o seară în care naiul și jazzul se unesc pentru a vă oferi o experiență muzicală de neuitat.

'Jazzy Journey' este mai mult decât un simplu concert - este un dialog muzical în care naiul devine vocea care vă va purta într-o călătorie muzicală captivantă. Prin intermediul naiului, veți descoperi emoții și improvizații complexe, într-o interpretare pasionată și rafinată. Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a fi parte dintr-un moment de pionierat în lumea muzicii, în care artistul nostru vă invită să descoperiți muzica jazz într-un mod cu totul inedit. Este o seară care vă va atinge inimile și vă va lăsa cu amintiri de neuitat.

Echipa ‘Jazzy Journey’ aduce laolaltă talentul și pasiunea pentru muzică. Cu Ciprian Matei ca solist, naiul va străluci în toată splendoarea sa. Alături de el, Vadim Shinnik - clape, Alex Zavalii - percuție și Petru Rastrasanu - contrabas, completează această echipă de excepție, oferindu-vă o interpretare remarcabilă a genului jazz.

Rezervați-vă locurile acum și pregătiți-vă pentru a fi parte din această seară de cultură muzicală și inovație. 'Jazzy Journey' vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență muzicală extraordinară.

Nu ratați această ocazie de a face parte din această călătorie muzicală și de a vă bucura de jazzul reinterpretat la nai într-un mod captivant!

Sponsor concert: Primăria Municipiului Chișinău 

Grăbește-te să beneficiezi de o reducere uimitoare de 50% cu oferta Early Bird - primele 50 de bilete costă doar 100 lei!