Concert de deschidere a Festivalului Maria Biesu

Concert de deschidere a Festivalului Maria Biesu

10 сентябрь 2020
Четверг 21:00
Castel Mimi
300–400 lei
Добавить в избранные
Dragi perieteni ai muzicii clasice, avem marea plăcere să anunțăm deschiderea celei de a XXIX ediții al Festivalul Internațional de Operă și Balet Maria Bieșu. 
Acest eveniment este unul dintre cele mai importante reuniuni de talente și evenimente culturale din țară. Artiști de talie mondială, acompaniați de extraordinara orchestra a Teatrului De Operă și Balet Maria Bieșu vor oferi un șir de spectacole de excepție. 

Concertul de deschidere va aduce pe scenă artiștii cu renume: Prima Operei Vieneze, marea noastră compatrioată, talentata Valentina Naforniță, alături de una dintre cele mai interesante voci ale noii generații de tenori, Luciano Ganci (Italia), și superba voce a baritonului Mihail Dogotari. Vocile fenomenale ale invitaților de onoare, cadrul arhitectural de excepție al Castelului Mimi, vor contribui la crearea unei atmosfere idilice. Sub cerul liber, învăluiți de mrejele amurgului, și liniștea vieții provinciale, vom asista la un spectacol feeric. 

Încercările la care este supusă acum omenirea ne obligă să fim precauți, spectacolul va avea loc în aer liber, cu respectarea tuturor regulilor de siguranță și respectiv anunțăm că numărul de locuri este extrem de limitat. Dirtribuirea locurilor va fi făcută după principiul primul venit primul servit. În seara evenimentului vă rugăm să veniți mai devreme pentru a evita îmbulzirea. 

Oaspeții vor veni respectând cu strictețe toate solicitările organizatorilor. 

Biletele vor fi vandute după sectoare
Sector A: 750 lei de persoană
Sector B: 400 lei de persoană
Sector C: 300 lei de persoană


Oaspeții cu biletele în Sectorul C vor veni la Castel în intervalul de timp 19:00-19:45
Oaspeții cu biletele în sectorul B vor veni la Castel în intervalul de timp 19:45-20:20
Oaspeții cu biletele în sectorul A vor veni la Castel în intervalul de timp 20:20-20:45

Locurile de parcare sunt limitate

Oaspetii sectorul C - Sectorul de Parcare C
Oaspetii sectorul B - Sectorul de Parcare B
Oaspetii sectorul A - Sectorul de Parcare A
 

”Pentru a face rezervare la cină vă rugăm să ne contactați sau să specificați acest moment la rezervare. În Restaurant se va servi cina in intervalul 18:00-20:30. Pe tot parcursul concertului și după concert restaurantul va fi închis.”
 
 La sfarșitul evenimentului oaspeții din sectorul A sunt bineveniți să servească un pahar de vin cinstea acestui extraordinar spectacol. Detalii vor fi furnizate fiecarui oaspete în parte. 
Atenție la procurarea biletelor vă rugam să scriți numele si prenumele complet, numarul de telefon și adresa de email pentru a vă putea comunica toate detaliile. 
 
Locația: Castel MIMI
Data: Joi 10 Septembrie
Ora: Conform indicațiilor de pe biletul dvs
 
Informații la numărul de telefon 026501893
 
Serile de toamnă sunt foarte romantice și intime, de aceea vă îndemnăm să luați pe umeri o vestă sau un sacou pentru a vă feri de răcoare. 
Vă așteptăm la o seară de excepție, cu muzică extraordinară, într-un cadru arhitectural istoric de poveste.