Concert Simfonic 19.11.2022

Concert Simfonic 19.11.2022

19 ноябрь 2021
Пятница 18:30
Дворец Республики
100–200 лей
Добавить в избранные
Rugăm respectuos toți spectatorii să țină cont de hotărârea CNESP din 09. 09. 2021, conform căreia la intrare în edificiu trebuie prezentat unul din următoarele documente:
- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 
- act care demonstrează rezultatul negativ al testului RT-PCR 
- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire 
- act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVID-19.
* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.
 
 

 

Muzica finlandeză își va da întâlnire cu muzicieni din Japonia, pe scena Palatului Republicii din Chișinău, vineri, 19 noiembrie!
 
 Alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, va evolua tânărul violonist Issei Kurihara, elev al legendarului Takashi Shimizu, laureat al celor mai faimoase concursuri internaționale din Italia, Polonia, Austria, Spania, Japonia, Rusia, care la doar 25 de ani se poate bucura de o carieră strălucită, ce include evoluții pe mari scene din întreaga lume inclusiv Suntory Hall din Tokyo și Carnegie Hall din New York. La pupitrul dirijoral se va produce Koichiro Kanno - dirijor de origine japoneză, care din anul 1995, a început să se integreze în viaţa muzicală românească unde a activat în calitate de profesor asociat la clasa de trombon și de operă a Facultăţii de Muzică din Universitatea Transilvania din Brașov. Din anul 2003 este dirijor asistent la Festivalul de Operă Heidenheim (Germania), iar din 2006 este corepetitor la Opera Bergen din Norvegia.
 
Programul muzical va cuprinde celebrul Concert pentru vioară și orchestră în re minor și Simfonia nr. 2. în Re Major, semnate de compozitorul finlandez J. Sibelius.
Fii inteligent și vino la concert!!! :)

Fii inteligent și vino la concert!!! :)