Craciunul copiilor 2017-cel mai mare bal de sarbatori cu Odoras

16 декабря 2017
Суббота, 15:30
Casa Sarbatorii, str. Ghioceilor 1 (Moldexpo)
50300 lei
Добавить в избранное

 

Pe 16 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași!

O petrecere unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive! De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste! De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri plăcute pentru fiecare copilaş! 

CÂND?
16 decembrie 2017
Ora 15.30 – 18.30

UNDE?
Casa Sărbătorii
Str. Ghioceilor, 1 (Moldexpo)

CINE? 
La eveniment pot participa copilaşi de diferite vârste! Fiecare va găsi activităţi pe placul său - jocuri, desene şi aplicaţii, workshopuri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum. 

BILETE
Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de bilet! 
Biletele pentru copii costă 300 lei, biletele pentru părinții care îi înoțesc pe copii costă 50 de lei (recomandăm prezența unui singur părinte pentru un copil, dar nu excludem prezența ambilor părinți, dacă este cazul). 

CADOURI & TOMBOLĂ
Moş Crăciun va bucura cu daruri plăcute toţi copiii! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. 

CARITATE
Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

CENTRE DE CREAŢIE 
Art-Studio Amighen
Dovlecei
Fantastic Cecefel
Glamour Girls
ABeZe
FasTracKids Moldova
Smart Start Kids Academy
Azur-ART
Art Studio Picasso
Tedi
Heinz

https://www.facebook.com/events/1523235514379259/


CONCERT: Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă, Angelica Sîrbu, Nicoleta Sava-Hanganu, Daniela Sclifos ș.a. 


PARTENERI: NUK, Tedi, Heinz, Teo bebe, Semana, Bucovina, Marimer, Heel, Domnița, Ibufen, SeboCalm, Bombonici, Chicco, Equilibra, Numis, Maxikids, Kirsan etc.