CURS PRACTIC „ETICHETĂ ȘI PROTOCOL”

CURS PRACTIC „ETICHETĂ ȘI PROTOCOL”

26 май 2023
Пятница 9:00
Jolly Alon Hotel and Business Center,et. 2, str M. Cebotari, 37
1800 лей
Добавить в избранные

SCOPUL CURSULUI:

ü  familiarizare cu principalele prevederi ale practicii protocolului și a etichetei, normelor de conduită și de salut, de întâmpinare a delegațiilor, de organizare a acțiunilor protocolare, simbolisticii statutului și regulilor ce țin de imaginea personală a fiecărui angajat, precum și a diferențelor culturale în negocieri, în conformitate cu tradițiile și tendințele actuale ale protocolului și etichetei diplomatice.

ü  Este util atât la nivel de conducere și cât și nivel executiv, și cei ce au în atribuții în: comunicare, relații publice, relații diplomatice, relații externe, relații de afaceri, negocieri, imagine personală/instituțională, întâlnirea cu delegații, întâmpinarea/conducerea delegațiilor.

Speaker: Ariana TROFIM

Magistru în Drept Internațional;  Laureat al Concursului Internațional pentru protocol și etichetă, or. Moscova 2021; Certificată în Protocol în Afaceri Internaționale și Protocol Diplomatic, Școala Europeană de Protocol, Europrotocol  2022; Autor al Ghidului practic „Protocolul Instituțional”, experiență de lucru cu doi Președinți ai RM.

 

Activitate în baza Patentei de Întreprinzător nr. 270060

 

 Ce câștigați din curs?

  1. Cunoștințe în domeniu care le puteți utiliza atât în afaceri cât și în cadrul instituțiilor publice - de la unicul formator cu experiență și carte în domeniu din Republica Moldova;
  2. Materiale promoționale;
  3. Un Ghid practic „Protocolul Instituțional” - cadou personal din partea autorului;
  4. Suport de lucru (mini rezumat al Ghidului), pix, mapă, foi de lucru;
  5. Diplomă de participare;
  6. Două pauze de cafea cu biscuiți și plăcinte.

 

Vineri, 26 mai 2023, ora 09:00 – 16:00.

Durata cursului: 7 ore