Delta pe Obraz, FlashBlood & Crista | Festivalul Industriilor Creative

Delta pe Obraz, FlashBlood & Crista | Festivalul Industriilor Creative

3 июнь 2022
Пятница 19:00
Artcor
75 лей
Добавить в избранные
Data: 3 Iunie | 19:00
Locație: ARTCOR | str. 31 August 1989, nr.137
Prețul: 75 MDL
Locuri limitate.
 
În data de 3 iunie la Festivalul Industriilor Creative te așteaptă un concert rock alternativ cu trupele locale Delta pe Obraz, FlashBlood și Crista.
DELTA PE OBRAZ
Proiect muzical care oscilează între rock alternativ, indie rock și pop rock. În cei 6 ani de activitate, DELTA PE OBRAZ este într-o continuă căutare a formatului și a sunetului lor reprezentativ. Începând în 2016 doar cu voce, chitară și texte vanilice, trupa ajunge peste 3 ani la full band, maturizând muzica pe care o fac și susținând textele care abordează deja teme existențiale sau sociale.
vocal / textier - GHEORGHE GUȘAN chitară - GELU ARGINT pian / bass - DAN DURBALĂ tobe - SEVA PEEV
FlashBlood
Trupa „FlashBlood” a fost fondată în 2015, în orașul Strășeni. Formația își surprinde publicul printr-o prestație dinamică, energică, vivantă cu un amestec armonios de indie și rock alternativ. Toată muzica din repertoriul „FlashBlood” este originală, cu texte scrise în română, abordând subiecte psiho-sociale din realitatea curentă. La moment trupa înscrie patru membri (chitară, bass, tobe, voce), iar printre cele mai reprezentative piese sunt „Paranoia”, „Zebre”, „Fata perfectă” „Amice”, „Rece” etc.
Crista
Crista este o interpreta și compozitoare ce combină genurile indie, folk și pop. Este prezentă pe scena locală din 2016. Prin muzica sa Crista vrea să aducă pace, iluminare și vindecare de sine. În concertul din 3 iunie veți avea ocazia să îi auziți compozițiile originale, inclusiv piese ce urmează a fi lansate în primul său album „Oameni noi".
__
Concertul este parte a Festivalul Industriilor Creative 2022, ce va avea loc în perioada 1-5 iunie la Chișinău. Activitatea este susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de Usaid Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau.