DOR de film: proiecția documentarului “Goodbye, Olegovici”

DOR de film: proiecția documentarului “Goodbye, Olegovici”

16 февраль 2022
Среда 19:00
Purcari Wine Bar, bl. Ștefan cel Mare și Sfânt 103
100 лей
Добавить в избранные

Documentarul „Goodbye, Olegovici!” prezintă povestea lui Mișa, un deținut din penitenciarul Goian care mai are câteva zile până iese la libertate și este gata să înceapă viața din nou. Planurile lui pentru viața după închisoare par promițătoare. După doar câteva luni, lucrurile nu au mers conform planului. Decalajul dintre el și ceilalți membri ai familiei sale crește în fiecare zi, precum și așteptările pe care toată lumea le are față de el. Dintr-un băiat care a promis în spatele gratiilor că își va învăța lecțiile, Mișa zi de zi se confruntă cu provocările vieții în afara închisorii. Oare va reuși?

Purcari Wine Bar organizează o serie de evenimente tematice, în care combină arta cu vinul. Discuții despre artă și vin, în care ne propunem să creștem nivelul de cunoștință a artei.

Miercuri, 16 februarie, te invităm la proiecția documentarului „Goodbye, Olegovici!” – un film de Eugeniu Popovici, studioul Telefilm Chișinău, premiat la mai multe festivale de film documentar internaționale.

 

Taxă participare: 100 mdl (include 1 pahar de vin). Numărul de locuri este limitat.

 

NB: Echipa care a realizat documentarul va fi prezentă pentru a vă răspunde la toate întrebările despre film. Va funcționa (contra cost) open wine bar, cu vinuri și gustări. Informații suplimentare la +37379727232.

 

Eveniment organizat de Telefilm Chișinău, Purcari Wine Bar și Teatrul Gastronomic