Festivalul Berii

17–19 июля 2015
10:00
Complexul Cultural Vatra
100150 lei
Добавить в избранное

festivalul berii

 

Festivalul Berii

   Bucuria întrunirii prietenilor la cel mai extravagant festival de muzică şi bere se va trăi, în cantităţi enorme, vara asta la Vatra! Pentru prima dată VATRA organizează în data de 17-19 iulie cel mai mare open air Festivalul Berii.

   Evenimentul va reuni multă lume bună, muzică de calitate, zeci de producători de bere, zeci de corturi, sute de mese şi mii de halbe. Tot teritoriul Complexului Vatra se va transforma într-un Orășel al Puburilor și producătorilor de bere.

   Dacă e un Festival al muzicii şi berii, din program nu poate lipsi show-ul muzical. De această dată, pe scena de la Vatra vor evolua numeroase trupe celebre din Moldova, dar și din străinătate. Distracția va continua toată noaptea, unde pe scenă vor urca DJ cu set-uri pregătite pentru spațiul outdoor. De asemenea, Festivalul Berii va reuni şi zeci de fanfare din Republica Moldova, cu participanți de diferite vârste și cu o gamă largă de instrumente de alamă, care vor veni cu muzică inedită de fanfară.

 

 

festivalul berii

 

La Festivalul Berii se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment. Cele mai distractive momente vor fi savurate la competiţiile „Halbe la viteză”, care vor aduce multă voie bună și premii pe măsură. Festivalul Berii va fi și un parc al distracției pentru toate vârstele și gusturile, cu numeroase competiții, jocuri Beer pong și Beer Pong Table Set, servicii a saloanelor de tatuaj.  Gătite în văzul lumii cârnații, peștele și fripturile vor aștepta alineate cumpărătorii. Vizitatorii care doresc să-și încheie itinerariul culinar cu ceva dulce, vor putea trece pe la tarabele cu fructe, înghețată și ciocolate.

 

Festivalul berii

 

 

Urmăriți în evenimentul de pe pagina de facebook  VATRA cele mai picante detalii și artiștii care vor evolua pe scenă la Festivalul Berii 

https://www.facebook.com/events/974488915897573/

 

Festivalul Berii

 

 

Costul biletului este 
1 zi - 100 lei
3 zile - 150 lei

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

festivalul berii

 

Mai multe informatii gasiti aici>>> http://vatrafest.com/festivalul-berii/

 

Copii pana la 10 ani au accces gratuit la eveniment!!!!

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.