Festivalul Bostaniada 2016

24–25 сентября 2016
11:00
Gradina Botanica
100 lei
Добавить в избранное

 Festivalul Bostaniada 2016

 
        Bostaniada Festival Etno Gastronomic a ajuns la ediția aniversară de 5 ani și în acest an va fi o ediție specială, în stil de Carnaval, fapt pentru care evenimentul va avea loc la Grădina Botanică, Chișinău.
 
       Participanții și vizitatorii sunt rugați să poarte accesorii de Carnaval - pălării, ochelari, haine multicolore, machiaj aprins, etc. Cele mai haioase costume vor fi premiate.
  
     Scopul de bază a festivalului este de a promova tradițiile etnice și de a susține economia locală, prin oferirea posibilității agricultorilor, producătorilor autohtoni și meșterilor artizanali/handmade să-și vîndă produsele direct la consumatori.
 
Detaliile programului artistic și de divertsiment de la #Bostaniada2016 va fi afișat pe pagine web a festivalului   www.bostaniada.md
 
INTRARE: Bilete procurate până la 20 septembrie - 70 lei/persoană/zi. Copiii până la 12 ani și persoanele cu dizabilități sunt admiși gratis.
 
Bilete procurate după 20 septembrie și la intrare - 100 lei/persoană/zi. Copiii până la 12 ani și persoanele cu dizabilități sunt admiși gratis.