FESTIVALUL IA MANIA 2024

FESTIVALUL IA MANIA 2024

29 июнь
Суббота 12:00
s. Holercani, r. Dubasari
400–1200 лей
Добавить в избранные

IA MANIA revine pe 29 iunie la Holercani, pe malul Nistrului! Anul acesta festivalul împlinește 10 ani, timp în care am unit tradiții, oameni, cultură, gastronomie și dragoste de țară!  

Ia-ți neamurile, prietenii și vino să facem o horă mare cu toate neamurile din toată țară: de la Găgăuzia, Bulgaria, Ucraină și până în România! 

 
 ATELIERE:
Vom avea ateliere meșteșugărești pentru toată familia: țesut covoare, olărit, lemnărit, brodat,  pielărit, împletit în lozie.
 
 
 
TÂRG:
Și-n acest an vom avea cel mai mare târg de zestre - peste 120 de meșteșugari și mici producători locali dim Republica Moldova, România și Ucraina.
 

 

 
 
 
ZONA COPII:
Dragi părinți, copii voștri se vor distra de minune la atelierele de tâmplărie, pictură, activități educative și parenting blând
 
 
GASTRONOMIE:
Gospodarii din 8  sate ale raionulu Dubăsari te vor ademeni cu delicii care au gust de copilărie! 
 
 
 
 
PARADA IA MANIA: 
Nu ratați Parada Costumelor din Dubăsari care va fi un tribut al celor 10 de IA MANIA, mândrie și dragoste de țară!
 
 
 
CAI VERZI PE PEREȚI:
Concurs de artă plastică inspirată din tradiții. Lucrările vor putea achiziționate la festival. 
 
CONCERT LIVE:
 Ansamblul Rodoliubie din Taraclia, Cadânja și Sted din Găgăuzia, Unfolk de la Ungheni, Gabriel Nebunu, Snails, Prima Dragoste și invitata specială a serii - Mădălina Pavăl cu orchestra din România!
 

BILETE:

Copiii până la 12 ani, pensionarii și refugiații ucraineni intră gratuit la eveniment la prezentarea unui act de identitate. 

Locuitorii satului Holercani achită 100 lei la festival ( la prezentarea vizei de reședință)

Locuitorii satelor din Dubăsari achită doar 150 de lei biletul ( la procurares unui bilet pe loc la festival și la prezentarea vizei de reședință)