HORIZONS #4

28 сентября
Суббота, 22:00
BandabaR
150 lei
Добавить в избранное

Vrei să descoperi orizonturi nemaivăzute? Îți dorești să trăiești experiențe noi, iar visele tale să se transforme în realitate? Încerci să îți depășești propriile limite și să evadezi din rutină? Sau poate vrei pur și simplu să petreci o noapte plină de emoții intense alături de prietenii tăi?

Dacă ai răspuns cel puțin la o întrebare cu „da”, atunci evenimentul nostru este exact de ce ai nevoie. Vino împreună cu prietenii tăi pe 28 septembrie la BandabaR, pentru a experimenta senzații noi și a-ți lărgi orizonturile, pe beat-urile lui Davey Asprey, Roman Messer, Alexander Spark, Ruslan Radriges, WAYR, Nick Messing și Alikast.

Davey Asprey - (Marea Britanie) este o legendă în devenire a muzicii Trance, cunoscând o ascensiune rapidă și sigură în acest domeniu. El impresionează, mai ales, prin abilitățile sale tehnice de mixare, astfel încât orice apariție publică a sa merită vizionată și ascultată. Davey este și un producător de muzică foarte apreciat, piesele sale răsunând în emisiunile radio ale DJ-ilor de top (Armin van Buuren, Paul van Dyk, Markus Schulz, Ferry Corsten, Paul Oakenfold).

Alexander Spark – DJ și producător din Belarus, își bucură de mult timp fanii din întreaga lume cu muzica sa, care te transpune într-o dimensiune unde domnește armonia, frumusețea și energia. Ceea ce îl face special pe Alexander este abilitatea lui de a simți publicul și de a interacționa cu el. Piesele sale au fost lansate de către cele mai mari case de discuri: Armada Music, A State of Trance, Future Sound of Egypt, Interplay, Suanda Music, el fiind și principalul organizator al festivalului Trancefusion, care adună nume importante din scena muzicii Trance.

Ruslan Radriges creează în prezent propriile sale producții muzicale, semnând un contract cu una din cele mai mari și importante case de discuri: Armada Music. Totodată, el este și rezident al celui mai mare label de muzică electronică din Rusia: Suanda Music. Piesele sale pot fi auzite în emisiunile radio ale celor mai notorii nume, precum Armin van Buuren, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Cosmic Gate, Dash Berlin etc. În 2016, Ruslan a participat la Amsterdam Dance Event, organizat de Armada Music, iar începând de atunci, Armin van Buuren include piesele lui în seturile sale live. De asemenea, Ruslan și-a lansat propria sa emisiune radio „Make Some Trance”, transmisă în fiecare miercuri la Radio Record Trancemission Online.

 Roman Messer care a mai încântat publicul din Moldova anterior, este rezident RadioRecord, lansându-și piesele la label-ul lui Armin van Buuren. El este un nou star pe scena muzicii Trance, reușind să își facă auzit numele în doar câțiva ani, printr-o viziune proprie asupra acestui gen de muzică. Roman ne va încânta din nou cu sunetele sale puternice și emoționante.

 WAYR este principalul organizator al evenimentelor Horizons, la care au fost invitați DJ-i precum Mark Sixma, Ben Gold, Abstract Vision, Matt Bukowski, Nikolauss.

 Nick Messing și Alikast sunt alți doi DJ-i autohtoni, care au o mare perspectivă în domeniul muzicii Trance din Moldova.

AlikastPrin urmare, te așteptăm pe 28 septembrie, la BandabaR, împreună cu toți prietenii tăi, la Horizons #4, pentru a petrece o noapte plină de armonie și beatitudine pe beat-urile minunate ale muzicii Trance.

Despre bilete:
Early birds tickets:
100 MDL (until 31 august, Limited number of tickets available online)
150 MDL (1 septembrie - 27 septembrie)
200 MDL (At the door)