Love Run FEST 2024

Love Run FEST 2024

24 февраль
Суббота 11:00
Galeriile Subterane SA Cricova
349 лей
Добавить в избранные

Bucurați-vă de o experiență unică la evenimentul sportiv Love RunFest în legendarele galerii subterane de la Cricova! Invităm cu drag toți cei îndrăgostiți sau în căutarea iubirii vieții lor să alerge prin legendarele beciuri, într-un eveniment plin de farmec și romantism. Prin "numerele de participant" alese veți anunța întregii lumi starea voastră sentimentală: dacă sunteți într-o relație, în căutare sau "It's Complicated".

 

Echipa noastră de facepainteri talentați vă va transforma în adevărați protagoniști ai sărbătorii, aducând un plus de culoare și magie atmosferei. Parcurgeți distanța aleasă, fie 4 km (un cerc) sau 8 km (două cercuri), exclusiv prin tunelurile vinăriei, învăluindu-vă în romantismul unic al locului. Vă așteaptă mai multe zone de muzică romantică, iar la final, sărbătoriți cu stil alături de un DJ și multă muzică bună, cu o cupă de spumant sau vin fiert, gustări tradiționale și multe surprize din partea organizatorilor.

 

Pentru cei mai îndrăzneți, oferim o șansă unică de a înregistra căsătoria pe loc, primind un motiv special de a sărbători Dragobetele într-un mod cu totul aparte. Nu ratați această ocazie de a vă bucura de iubire, sport și distracție într-un cadru de poveste!

 

Startul este la ora 11:00, iar primirea kiturilor de participare de la 9:30. Biletele sunt disponibile la prețuri promoționale până pe 14 februarie 2024 - 299 de lei, iar apoi 349 de lei până pe 20 februarie 2024. Rezervați-vă biletele acum și fiți parte din această experiență de neuitat! Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din acest eveniment non competițional plin de veselie și savoare! 

 

Love RunFest în galeriile Cricova va fi cu siguranță o experiență de neuitat!