Make music not war

Make music not war

22 апрель 2022
Пятница 19:00
Органный зал
100–200 лей
Добавить в избранные

Ultimele săptămâni au însemnat multă neliniște, frică și nesiguranță. Când omenirea a început parcă să-și revină după cei doi ani de pandemie, în țara vecină a început un război.

 

Zilnic încercăm să găsim pacea și liniștea în lucruri mici și frumoase. Ne refugiem în sânul naturii, între oameni dragi și ne învelim cu cărți, filme și muzică frumoasă. 

 

Pe 22 Aprilie (și în restul zilelor) vrem să facem muzică, nu război!

 

Vă invităm să vă deconectați pentru două ore de la ecrane și știri, timp în care noi o să vă povestim despre saloane boeme, dragoste, tristețe, război și pace prin muzica lui Beethoven, Rachmaninoff, Grieg și Shostakovich.

 

Cei trei muzicieni studiază la cele mai importante universități de muzică din lume. Dan-Iulian Druțac, vioară, la Universitatea Regală din Madrid; Jan Sekaci - violoncel, Barenboim-Said Academy din Berlin și Marcel Lazăr, pian, Universitatea de Muzică din Viena.

 

 

Programul:

Beethoven - Trio-ul ”Fantoma”

Haydn - Trio G-Dur (Gypsy trio)

****pauză****

Grieg - Andante con moto

Shostakovich - Trio nr. 2

 

 

Acest concert și multe alte proiecte Moldo Crescendo sunt susținute de comunitatea noastră de Patreon, căreia îi mulțumim foarte mult!! Mai multe detalii aici: patreon.com/moldo_crescendo

 

#MoldoCrescendo