MANIFEST EMOȚII cu Lorina Buga

MANIFEST EMOȚII cu Lorina Buga

25 май
Суббота 10:00
Арена Кишинев
2000 лей
Добавить в избранные

Lasă-te ghidată de psihologul Lorina Buga și află cum emoțiile tale pot deveni ArTerapie pentru tine! 

MANIFEST 

EMOȚII

Dragoste. Furie. Recunoștință. Nemulțumire. Frică. Curaj...

Inhibarea emoțiilor, de oricare fel, se răsfrâng direct asupra calității vieții. Eliberează-le!

 

Oferă-ți un act de terapie prin imaginație, în care vei avea oportunitatea să înțelegi la modul practic, cum trăirile tale pot funcționa creativ și valoros pentru tine! 

Pentru prima dată în Moldova, Lorina Buga, specialista în psihosomatică cu o experiență de 10 ani, va aplica metoda sa unică de autor, folosind tehnici și instrumente terapeutice, prin care trăirile tale eliberează Creatorul din tine!

Te așteptăm la o interacțiune vieapelând la un proces de terapie creativă prin imaginație, emoție, voce, mișcare, artă, sunete și alte procedee artistice inovative.

 

Vom petrece împreună o sâmbătă, 

25 mai, 

la Arena Chișinău, 

începând cu ora 10:00, până seara la 19:00.În program:

 

Meloterapia – terapia prin sunet cu ajutorul instrumentelor și instrumentiștilor ambientali, unde vei descoperi ce poate ascunde vocea ta de tine;

Vei putea afla cum te ajută INCANTAȚIILE să te eliberezi de stres și să capeți încredere în ceea ce vrei să exprimi.

 

Terapia pentru echilibrare corp și minte – cu ajutorul imaginației vei putea accesa starea de iubire, vei onora sufletele strămoșilor prin recunoștință, vei elibera stările odată inhibate în tine și vei învăța să te încredințezi în propria viață. 

 

Cromoterapia – cu ajutorul tehnologiilor vom face o călătorie prin culori, pentru a provoca la nivelul creierului tău procese care să influențeze starea de sănătate a întregului organism;

 

Aromaterapia – care folosește simțurile de miros pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii.

 

Ne vom relaxa, comunica și reabilita starea de bine prin meditația ghidată de instrumentiști, prin pauzele petrecute gustos, dar și prin eliberarea propriului Sine.

  

,,ELIBEREAZĂ CREATORUL DIN TINE!

Arată-i că tot ce simți sau ai simțit vreodată, tot ce trăiești sau ai trăit vreodată, tot ce a durut sau continuă să te doară este 

PRILEJ PENTRU TRANSFORMARE! 

Permite-ți o zi pe care să o poți dedica doar ție –

sufletului, corpului și simțurilor tale, 

de restul ne îngrijim noi.

 

Cu dragoste și lumină, Lorina Buga!