Master Class: Drumul pâinii cu maia.
Luni, 10 martie, ora 9:00-15:00.
Pâinea cu aluat cu maia este deosebit de bună pentru a vă ajuta organismul să absoarbă substanțele nutritive conținute în cerealele sale. Majoritatea tipurilor de făină conțin compuși naturali numiți fitați, care se leagă de minerale și îngreunează absorbția acestora de organism. Bacteriile lactice care se găsesc în fermenții de aluat cu maia contribuie la neutralizarea acestor fitați, deschizând astfel calea pentru ca organismul să absoarbă mai ușor calciul, fierul, magneziul, zincul și alte minerale din cereale.
La MasterClass vei afla:
- la ce să atragi atenție în procesul de lucru cu maia;
- toate etapele de lucru pentru a avea o pâinică sănătoasă pe masă;
-vocabularul pâinii cu maia;
- o rețetă de cozonac cu maia(bonus).
BONUS: În program va fi TIMP pentru discuții libere, o sesiune (30 minute) despre parenting conștient; o sesiune (30 minute) despre cele 5 limbaje de iubire.
Cine este Oxana Isac?
Oxana Isac, femeia entuziasmului, mamă a doi copii, ambasadorul produselor ecologice și alimentației sănătoase, îndrăgostită de pâinea cu maia și de parenting conștient, psihopedagog în concediu de maternitate.
Locația: strada Pădurii 19, IParty.
Prețul: 800 lei.