NASTIA KAMENSKYKH

NASTIA KAMENSKYKH

8 декабрь 2023
Пятница 19:00
Национальный дворец «Nicolae Sulac»
300–600 лей
Добавить в избранные

Nastia Kamenskykh – una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din Ucraina va susține un concert solo de zile mari la Chișinău!

Artista cucerește publicul prin feminitate, carismă, voce și apariție senzuală.

Pe lângă cariera muzicală, Nastia Kamenskykh este cunoscută și prin rolurile pe care le-a jucat în diverse proiecte cinematografice. Totodată, fiind cunoscută și în calitate de prezentatoare la diverse emisiuni televizate și membră a juriului în faimoasele proiecte din Ucraina precum: ,,X-Factor’’ și ,,Vocea Ucrainei’’.

A început cariera muzicală în anul 2004, iar în anul 2006 a lansat renumitul duet și proiect ’’Potap și Nastia’’. Din 2017, interpreta a lansat proiectul muzical solo ’’NK’’.

Kamenskykh a fost decernată de două ori drept ’’Interpreta Anului’’, conform M1 Music Awards. În 2018 a primit titlul ’’Interpreta Anului’’, conform Cosmopolitan Awards 2018, iar în 2020 a primit aceeași decernare conform YUNA.

Pe 8 decembrie 2023, la Chișinău, vă așteaptă o seară spectaculoasă cu interpretare LIVE a hiturilor preferate, show incendiar prezentat de un balet profesionist și un program artistic de excepție!

P.S. O parte din mijloacele financiare colectate din vânzarea biletelor va fi oferită în scop caritabil pentru oamenii din Ucraina, care au avut de suferit în urma războiului.

 

8 decembrie, ora 19:00, Palatul Național ,,Nicolae Sulac’’

Partener media general: TVR Moldova

Partener radio general: HIT FM

Partener radio: Radio Studentus

Organizator: DVV SHOW